Skrizofén lennék? :O (bővebben lent)
Nem vagy skizofrén. Élénk a fantáziád és a valóság elől szívesen menekülsz a képzelt világodba. Semmi baj nincs ezzel, ameddig azért még tudod, hogy mi a különbség a képzelet és a valóság között.
Megsúgom, én az ilyen álmodozásokat 18 éves koromban próbáltam pont ilyen kétségbeesetten abbahagyni. Persze nem sikerült. Aztán jó huszonéves koromban kezdett úgy magától elmúlni, már jobban érdekeltek a valóságos dolgok.
Szerintem nyugodtan álmodozz, ha ettől színesebbnek érzed az életed! :)
AKkor gondolj szép dolgokra, és azokba éld bele magad így nem lesz rossz hangulatod, hanem csak jobb:-)
Én is általában menekülni szoktam egy 'álomvilágba', mert sajnos a való világ sokszor nagyon elkeserít. =S
De addig nincs gond, amíg éled az életed és nem zárkózol be teljesen a külvilág elől. Szóval, amíg megtudod különböztetni az álmaidat a valóságtól, addig nincs gond.
Úgyhogy nem vagy skizofrén=).
18L
Aranyos dolog!!!Erről szerintem le kellene szoknod!
Nem vagy skizo mert aki ebben szenved az nemtud a másik énjéről és teljesen más személyiség bukkan elő amit a környezete is észrevesz és időben viszik dokihoz...
Szerintem azért kéne ritkábban ezt csinálnod mert már kezdenek elhomályosodni azok a bizonyos határvonalak!!!Szerintem maradj a valóságnál mert az sokkal szebb és sokkal csodálatosabb!!!Jó nem minden működhet úgy ahogy eltervezzed ettől igazi az élet...Szerintem többet kéne a tanulással foglalkoznod vagy el kéne kezdened sportolni valamit ami neked is bejön!!!itt az idő fakultációkon résztvenned ,mert lehet hogy sok mindenben tehetséges vagy csak még nem tudsz róla!!!
Élj a valóságnak!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!