Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzem gyakran (hetente...

Miért érzem gyakran (hetente többször több órára) úgy, hogy módosult tudatállapotban vagyok?

Figyelt kérdés
Nem fogyasztok pszichoaktív szereket, teljesen spontán jön elő ez az érzés.
2009. febr. 7. 20:30
 1/4 anonim ***** válasza:
95%

Hát ha nem szedsz semmit, és durvul, akkor menj orvoshoz. :)

Mondjuk ő sem tud csinálni semmit, max ad valamit, amitől az egész csak még durvább lesz... :) legkésőbb akkor, mikor abba szeretnéd hagyni, vagy csak szimplán elveszíted a gyógyszert :]

Szóval amíg nem okoz gondot, én azt mondom, élvezd ki, és értékeld, hogy ingyen van :D

2009. febr. 7. 21:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
De mikor jön ez elő? Nappal, ebéd közben, délután, vagy amikor alszol. Meg hogy rendesen ki tudod-e aludni magad, mert ha nem, akkor előfordulhat ez a módosul tudat állapot, és az agyad így próbál meg vmilyen szinten pihenni.
2009. febr. 8. 10:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Az egyik ismerősömnek is,de mondjuk ő pár éve 2 évig szedett idegnyugtatót. Szerintem is élvezd. Hát mondjuk agykontrollal le lehetne szokni sztem. Nem történt vmi tragédia az életedben? Mióta van?
2009. febr. 8. 16:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
ilyen nekem is szokott lenni, de csak így pár percre, csak így hirtelen olyan érdekesen érzem magam,aztán megint minden olyan,mint előtte volt, de én se értem, hogy mitől van 8-)
2009. febr. 8. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!