Unom az életem. Mit tehetnék?
Kb 3 hónapja totál be vagyok fordulva. Kb minden másnap-harmadnak sírok, azaz ez már bőgés.
Van egy barátom, már 10 hónapja, imádom mindennél jobban. Sokszor ezért is vagyok szarul, ha nem láthatom, vagy ha egész nap nem ír egy smst-t se .
Nővérem nem rég költözött el, már a párjával él.Igaz h nem messze tölünk, de mégse vagyunk együtt annyit, és csak most tűnt fel h mennyire hiányzik. Pedig sokat veszekedtünk, de legalább csináltunk vmit.
Itthon nem tudom lekötni magam semmivel. Hazajövök, mindennap ugyanaz az unalmas délután-este, mikor egyedül vagyok.
nekem nagyon nincsenek barátaim.Pedig am elvagyok az emberekkel, csak a haverjaimmal hétvégente szoktam csak találkozni.
Nem tudom mit tehetnék,nem tudom tényleg lefoglalni magam semmivel, mert egyfolytába azon kattog az agyam, h dejólenne ha a barátommal lehetnék, vagy akárkivel, akivel lehet beszélgetni kicsit.:(
Találj magadnak valami hobbit!
Sportolj : fuss, táncolj, biciklizz, tornázz, bármi, ami neked tetszik
Olvass
Írj verset/ regényt
Tanulj
Szerkessz játékokat a gépeden
Beszélgess közösségi oldalakon
Rajzolj, fess
Próbáld ki magad amiben csak tudod(nem drogra meg ilyesmikre gondolok, kizárólag jó dolgokra, amiket még nem csináltál soha, így megismered magadat)
Zenélj: gitározz, zongorázz, hegedülj
Bármi
Ha mondjuk zenélnél, de nem tudsz, akkor azzal kösd le magad, hogy megtanulsz
Csinálj bármit, amihez kedved van!!!
Foglald el magad valamivel.
De a legjobb, ha kitűzöl magad elé egy célt és arra hajtasz. Igazándiból nagyon nehéz elérni,(általában) de megéri küzdeni.
Sok sikert mindenhez!
ÉNIS ILYEN VAGYOK DE NEKEM NINCS EGY IGAZ BARÁTOM SE EGYEDULI VAGYOK TESTVÉREK NÉLKUL ÉS NAGYON EL SZERETNÉM ORDITANI EGYSZER HOGY HÉÉÉÉJ ITT VAGYOK ÉS HOGY VEGYETEK SZÁMBA MERT ÉN MÁR ANNYIRA ROSSZUL VAGYOK ETTOL HOGY 3-OSZTÁLY OTA HULYÉRE TETTEM MAGAM HOGY ÉSZRE VEGYENEK 4-IK OSZTÁLYBA MÉG KÉRDEZTÉK HOGY ELSO OSZTÁLYBA IS OTT VOLTAM?
NA SZOVAL KÉPZELD HOGY JÁRSZ EGY KOZOSSÉGBE ÉS 4 ÉV UTÁN VESZNEK ÉSZRE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!