Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? úgy érzem nem...

Mit tegyek? úgy érzem nem bírom már.

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy mindig is olyan ember voltam akinek soha nem is voltak barátai,mindig is egyedül éreztem magam, csöndes szótlan, és eléggé nem szeretem az olyan embereket akik teljesen más világ mint én... családi hátterem elég érdekes és rossz, 3családdal élek együtt úgymondva,de nem megyek ebbe bele,szóval csak 1 anyám van. Mindig is egyedül éreztem magam, rossz hogy ennyire nem találom az élet értelmét.... egyéb okok miatt még csak 8.os vagyok, pedig már 2.os lennék középsuliba... Olyan rossz az iskolám, egyszerűen utálom, rossz a légkör, a tanárok, az emberek... 1edül vagyok ott is, 8 év alatt senkit nem láttam úgy hogy illenék hozzá barátilag is.. mindenki teljesen más mint én..... Mit tehetnék? nem akarom ezt a félévet már... nem bírom tovább.. és ráadásul nem is vagyok egy géniusz....gyenge tanuló vagyok nagyon...sokat hiányoztam suliból is de már nem mehet ez így tovább.. anyám se ért meg,azt mondja barátkozzak és hamarabb megy az idő... 6-7 órák nem a világvégék,de nekem azok, és lassan is megy...egyedül,rossz emberek közt.... Mit tegyek? az lenne a legjobb ha ebbe a fél évbe már be se kéne járjak... magántanuló?EsetleG?hogy müködik?

kérlek csak normális válaszokat,és lehet rossz kategóriába írtam, nem tudom...:(

egy elkeseredett 16éves lány..

2011. jan. 31. 15:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Első lépés a család, szüleid segítségül hívása. Ha nem működik, akkor nagy gáz van. Ha nincs jó családi háttered, akkor egyedül vagy. Ideje felnőni. Egyedül vagy a világban és mindenki egyedül van, akinek nincs családja, vagy olyan családja, aki támogatná. És ez lehet, hogy kellemetlen, de el kell fogadni. Van, akinek szerencséje van, és talál jó társat. Aki nem, annak talpra kell állni. Nem szabad feladni, mert más se adja fel, más is küzd. És annál jobb lesz később, minél többet küzdesz, és a végén úgyis találsz majd sorstársat, aki ugyanilyen gondokkal küzd. Nagy tapasztalatod lesz. Habár mindennek most iszod meg a levét, azért, mert nem támogat senki, később pedig gyerekeid, családod hálás lesz érte, amiért ennyire jó szülő fogsz lenni.

Különben is, semmi sincs veszve. Fiatal vagy még. Van, aki felnőtt korára, sőt, egész életére semmire se lesz jó. Örülj neki, hogy még épségben vagy. Magadért élj most, gondolkozz, hogy hogy fejlődhetnél. Lehet, hogy benned van a hiba, és nem vesz észre az értelmesebbik réteg.

Üdv.

2011. jan. 31. 16:25
 2/2 anonim ***** válasza:

keress magadhoz hasonló embereket, akikkel megoszthatod a jót és rosszat

ha már netet használsz, ismerkedj ott is, vagy, egyéb helyeken, ha van valamilyen érdeklődésed. ha sportolni jársz vagy rajzolni, már ott is kialakulhat egy közösség, amiben hozzád hasonló emberek vannak. ha vallásos vagy, szerencséd van, mert elég sok egyház működik, ahol világnézeti alapon gyűlnek össze. az imádkozás és a közösség jókedvet csinál

a tanulmányi átlagod nem fog javulni amíg erőt nem veszel magadon, vagy nem találsz valakit aki támogat

ha a szüleid nem segítenek neked, akkor barátok kellenek. erőt venni pedig neked most lehetetlen. tehát csak egy személyes segítség oldaná meg.

egyéb kérdésért vagy csak beszélgetéshez küldhetsz privátot is

2011. jan. 31. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!