Hogyan fogadjátok az újakat egy közösségben?
Figyelt kérdés
Tehát ha mondjuk egy egyesületben (legyen az tánc,fitness,szinjátszó,aerobik,kézilabda...stb.)egy 14 év körüli új lány megy azt hogyan fogadjátok?Oda mentek hozzá..vagy mi??2009. febr. 5. 20:56
1/5 anonim válasza:
én nem vagyok az az ismerkedős típus, szal én tuti nem. inkább csak messziről méregetném, megállapítanám, hogy sztem milyen és kész. de sztem ez mindenkinél változó :)
2/5 anonim válasza:
Kb köszönök neki, elbeszélgetünk pl az adott táncegyeületről, hány éves, mit csinál, mit szeret stb. Szóval az ilyen alap dolgok, ilyen általános bemutatkozás. Legalábbis én nem szoktam többet, később úgy is kiderül, hogy jóban leszünk-e vagy csak csapattársak.
3/5 anonim válasza:
Én segítenék neki, mert nekem is ilyen problémáim voltak amikor új voltam.
(női foci)
4/5 anonim válasza:
Én nagyon szeretem az új embereket, mert borzasztó kíváncsi vagyok (mnidig, mindenre) :)
Mindig van egy csomó kérdésem, ilyen esetben is lenne :)
5/5 anonim válasza:
hát én is mindig odamegyek 1 új lányhoz,de pl most én vok az új:S...
pár hónapja vok új suliban és nemrég leztem el talajtornázni is szal...
de eddig úgy vettem észre h jól fogadnak:)
de az a legjobb ha odamész az új lányhoz!beszélgessetek meg minden,de ha nem szimpi akk legalább megismerted a beszélgetés alatt:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!