Mi zavar ebben a közösségben?
.. hogy vannak olyan kérdezők, akik előadják a bújukat, bánatukat, egészségi problémájukat, egyéb dolgaikat, a válaszoló pedig (ki ilyen, ki olyat) veszi a fáradtságot és érdeklődést másik embertársa iránt és válaszol.
Nyilván a kedves kérdező el is olvassa a válaszokat, mert gondolom érdekli, hisz' nem hiába ír ide, de akkor mi a nyavalyáért nem képes böffenteni egy "köszönöm a választ" legalább?? Itt nagyon sokan komolyan veszik ezt az egészet, komoly válaszokat adnak, komolyan érdeklődnek egy vadidegen problémája iránt, és még sorolhatnám. Nos, kedves ilyen kérdező, legalább arra méltasd a válaszolót, hogy megköszönöd, hogy egyáltalán elolvasta, amit írtál, nem még válaszolt is.
köszönöm!
engem is zavar, hogy néha utána is nézek a válasznak, valamikor egy óráig fogalmazom, csomó időmet beleadom abba, hogy másoknak örömet szerezzek, aztán nem képes megköszönni, nagyon rosszul esik :(
pl ha valakinek segítek a házijában, ami egy nagyon nehéz matekfeladat, előveszem a régi füzeteimet, rákeresek a neten, azt számolom órákig, hosszú, részletes és értető választ adok, és semmi köszönet, amiért megmentettem valakit egy egyestől + a fél estém ráment.
ilyenkor azt hiszem, hogy meg se nézik, el se olvassák, és én hiába dolgoztam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!