Lányok! Ti hogyan fogadjátok/fogadtátok el magatokat?
sajnos én még sehogy... :S erre én is kiváncsi leszek. :S
:$
Én sem tudom magam elfogadni...
Egyszeruen utálom magam, jobban már nem is lehetne.. Régebben voltak olyan esetek, hogy vagdostam is magam meg kikarmoltam az arcom, de ennek semmi értelme. Tukorbe nézek és egy ronda boszorkányt látok és azt kérdezem magamtól "Hogy nézhet ki így valaki?"
Ezen kívul mindig kovérnek érzem magam és folyamatosan fogyókúrázom, mindig más módszerekkel... Néha annyira megutálom magam, hogy napokig nem eszek, mondva, hogy úgysem érdemlem meg..
Az arcomat ki nem állhatom, még 2 kiló sminkkel is úgy nézek ki, mint egy banya, nem tudok már milyen ruhát húzni magamra, mert szégyellem az alakom, így egész nyáron borkabátban jártam.
Ahogy lehetoségem lesz rá úgy fogom átszabatni mindenem! Ez nem egy korszak, mióta eszemet tudom, ovodás korom óta utálom magam és mindig csak jobban és jobban....
Nem vagy egyedul! Mindenesetre Neked sok szerencsét! Ja, és néha én is utálom a belsomet is, mert túl érzékeny vagyok és mindenen elsírom magam, mint egy nemnormális...
változtass magadon. én másképp öltözködöm, levágattam és befestettem a hajam, okosan sminkelek (szemhéjtus és kicsi rúzs)
régebben nagyon látszott a járásomon, hogy nem vagyok magabiztos és önbizalomhiányos vagyok, de felvettem itthon egy magassarkút és zenére jártam-keltem a házban, próbáltam javítani a járásomon és a mozgásomon
festem a körmöm (el sem hinnéd mennyivel lányosabban érzem magam tőle) fülbevalót hordok (amit eddig nem túl gyakran vettem fel) néha van rajtam egy nyaklánc ha illik a ruhához és nincs új ruhatáram csak pár új ruhám amit kombinálok a régiekkel:)
sokat nézegetem tükörben ahogyan magassarkúban és csini ruhában vonulgatok a szobában
nem érzem magam szebbnek ezektől csak igyekszem egy látszatot fenntartani mások számára, mert eddig nem vették észre, hogy értékes lennék a világ számára
02.37, tegnapelött: mintha a szívemből szóltál volna. ugyanez a helyzetem :S
csak nem akarom átszabatni magam, régebben akartam. rájöttem, ez egy büntetés, amiért így nézek ki. :S
16/L (eslő voltam amugy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!