Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tudnál segíteni, hogy hogyan...

Tudnál segíteni, hogy hogyan felejtsem őt el?

Figyelt kérdés

Vadaskert kórházba voltam,nyáron.Depresszió miatt és kisebb tpálálkozási zavarok miatt...Nagyon megtetszett egy fiú.3x voltam..egyik héten ő összejött egy csajjal aki jó bnőm lett..Másik héten a fiú Martin,mert úgy hívják haza ment.A csaja bent maradt vagyis a bnőm...mindig bement hozáá...stb..jóba volt velem is..

Aztán vissza vitték őt is...ott összejöttünk..voltunk moziba sattöbi...2,5hétig volt ez így..nagyon megszerettem őt.De se szó sebeszéd nem is szólt és már úgy gondolta,hogy jó nem járunk...Elkezdődött a suli..megróbáltam vele beszélni..de egyszer rendes egyszer nem..sóval nemtudom őt elfelejteni..

Segíts kérlek szépen...:)köszönöm...szépen.

14/L

2011. jan. 23. 21:23
 1/8 szamóca. ***** válasza:

felejtésbe mostanság otthon vagyok, megpróbálom leírni az én taktikáimat:D nem biztos h neked is beválnak...

a lényeg hogy ne akard őt görcsösen elfelejteni, hiszen a lényeg az hogy ne gondolj rá, ha pedig mondogatod h "elakaromfelejteni nem gondolokrá", azzal ugyanúgy gondolsz rá.

próbálj mással foglalkozni. ha úgyérzed rá kell gondolnod, oké, gondolj, de aztán fűzd tovább a szálakat. de ezek mellett kerüld az oylan helyzeteket amik rá emlékeztetnek, kerüld a találkozásokat stb. próbáld elfogalni a gondolataid, és ne hagyd hoyg eluralkodjon rajtad a pánik mert az visszafordíthatatlan :)

sok sikert.

2011. jan. 23. 21:48
 2/8 anonim ***** válasza:

pasi pszichiátriáról? ...felejtős!!!...

ismerkedj másokkal, járj parizni, zabálj csokit....én így próbálkozom (kisebb nagyobb sikerrel:P)

2011. jan. 23. 23:23
 3/8 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm az első válaszolónak!

A másodiknak is...:) De amúgy ö nem úgy pszichiátriai eset:DD

2011. jan. 24. 07:14
 4/8 anonim ***** válasza:

2. válaszoló.. Egy evési zavarral kűzdő gyereknek azt tanácsolod egyen csokit?? :D:D Ez jo vicc volt.

Hát Tekintve, hogy depresszió miatt csücsültél kórházba, nem hiszem hogy egy kukilógató miatt ismét oda kéne kerülnöd. Igaza van az első válaszolónak! És tudod mit, van sokkal jobb pasi, aki rád vár! Aki komolyan ott lesz veled a rosszban is. Aki támogatni fog és te fogod elhagyni, nem ő téged! Érted.. 14 éves vagy.. Annyi minden fog még történni, annyi jó behatás fog érni! A Negatívat meg felejtsd el, ne is foglalkozz vele. Ez a srác egy lókötő volt.. Nem rendes, csak a rózsaszín köd elvakít.

én is 14 éves voltam, amikor szakítottam a "pasimmal" félt megcsókolni, úgy igazán. Mindig csak szájra pusziig jutottunk, 2 hetet voltunk együtt. És amikor szakítottam vele, náluk voltunk ketten, és elkezdte lerángatni rólam a ruhámat, meg akart erőszakolni. A testvére pont akkor ért haza és hallva, hogy sikítozok feljött. És ő mentette meg az én lelki nyugalmamat, tisztaságom, és a testvérét a börtöntől. Alapból a volt barátom testvérét sose vettem észre, 3 évvel idősebb volt nálam, nem is gondoltam rá sehogy. Egy ideig a környékre se mentem, undorom volt az élettől is...

De aztán 2,5 évig voltunk együtt, az ominózus volt barátom testvérével szerelemben, és szeretetben is váltunk el..

Sose állj meg az első huppanónál. Ha nem keres téged és nem szeret lépj tovább. Erőszakold meg magad és ne szeresd, nem érdemli, hogy szeresd!

2011. jan. 25. 19:15
 5/8 A kérdező kommentje:

jajj nagyon szépen köszönöm,nagyon aranyos vagy...:-)

és nagyon sajnálom,ami történt...a barátoddal és veled.

2011. jan. 25. 20:15
 6/8 anonim ***** válasza:

"Örülök" neki, ha ez nem történik meg, akkor SOHA de SOHA nem ismerem meg igazán és nem lett volna ez a gyönyörű időszak köztünk. A mai napig imádom mint embert, egyáltalán nem váltunk el bosszúsan.

Fel a fejjel, és élj boldogan! Sose foglalkozz olyannal, ami csak tönkretenné a napjaidat.

2011. jan. 26. 17:52
 7/8 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok.

a csokit csak magamból kiindulva tanácsoltam...(4 éve vagyok anoreixás és én is voltam már pszichiátrián csak máshol) attól h valaki evészavaros az még nem jelenti hogy nem lehet csokitXD

2011. jan. 27. 22:18
 8/8 anonim ***** válasza:
nem azt mondtam, hogy nem lehet csokit ennie, Csak épp én pedig az átlagból indultam ki, hogy egy evészavaros nem fog csokit enni. Bocsáss meg ha megbántottalak, nem volt szándékomban!
2011. jan. 28. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!