Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan felejtsem el a bakis...

Hogyan felejtsem el a bakis eseményeimet?

Figyelt kérdés
Eddig mindig stresszesebb voltam,szorongtam mindentől,nem szerettem kimenni a négy fal közül,és mindig csak a rossz emlékekre gondoltam.Folyton a lelkiismeret gyötört a múltbéli események miatt,és rosszul éreztem magam h ezeken nem tudok már változtatni.Egyben összefoglalva nem nagyon szerettem az életem.De most h új iskolába is megyek,meg nyáár van,és látom mindenkin a boldogságot,meg az is rátett h este zenét hallgatok elalvás előtt,végiggondolom a napot,az életem részét,és mindig elképzelek valami olyan életet ami nekem megfelel.És már rájöttem,hogy a múltat nem lehet megváltoztatni ezért el kell fogadni,túl vagyunk rajta.Egy film is segített ami felvilágosított az élet értelméről,meg persze a barátnőim.Nagyon sokat fejlődtem,több lett az önbizalmam,többet merek vállalni,kimozdulok inkább barátnőimmel megyek mindenhova és megpróbálok nem letörni mint néha néha szoktam.Életvidámnak érzem magam mert esténként egy másik világban élek,ahol van egy helyes barátom stb.:) és próbálom ezt az életben is elérni.:) na és most már csak azokkal a bizonyos bakis eseményekkel vannak gondjaim.:P nem tudom elfelejteni,hogy a főtér kellős közepén majdnem elcsúsztam a vízben és úgy éreztem mindenki engem néz és kuncog,közben meg épphogy egy két ember mosolygott.De túlreagálom.El akarnám felejteni azokat a pillanatokat,amikor leégtem meg cikis helyzetbe kerültem.Már csak ezek vannak vissza h életvidám legyek,és érezzem,h van értelme az életemnek.Most ezeket nagyon jó volt leírni kicsiit segített.:) 15/L
2010. aug. 14. 00:24
 1/4 Alastor22 ***** válasza:

Tedd fel magadnak a kérdést: Mit árthat a jelenlegi életemnek az, ami már elmúlt és már csak az én emlékezetem tartja életben?

Majd gondolkodj más fejével, hogy megerősítsd az előbbit.

Képzeld el, hogy te látsz egy másik embert MAJDNEM elesni a főtér közepén, és hogy idővel emlékeznél-e rá.

Az ilyen botlások mindennaposak mással is megesnek, és mindegyiket elfelejtik. Tegyél így te is.

Ha megint eszedbe jut és kezded kellemetlenül érezni magad, akkor nagy levegő és azzal a levegővel fújd ki magadból ezt a kis kellemetlenséget, hisz nem árthat neked.

Majd kis mosoly...

...kit érdekel már?

2010. aug. 14. 01:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha velünk történik valami akkor azt hisszük, hogy mindenki ránk figyel és az elkövetkezendő pár évben csakis azon gondolkodik, hogy mekkora barmok voltunk. Ez nem igaz. Amikor bakizol mindenki elmosolyodik utána folytassa tovább a dolgát.

Amúgy én is nehezen küzdök meg a lelkiismerettel. Én is mindent túlreagálok. Amúgy nekem sokkal nagyobb hülyeségeim vannak mint egy banális leesés.

2010. aug. 14. 07:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Oké köszi a válaszokat megkönnyebbültem h nem vagyok egyedül ezzel a helyzettel.:) AZ a "más fejével gondolkodás" segített picit.:)
2010. aug. 14. 15:59
 4/4 anonim ***** válasza:
ne gondolj a múltra, hanem foglalkozz a jövővel, biztosan vannak terveid, szeretnél valami újat kipróbálni, új hobbi vagy valami, készíts terveket és agyalj azon, hogy hogyan érhetnéd el azokat
2010. aug. 14. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!