Hogyan felejtsem el a bakis eseményeimet?
Tedd fel magadnak a kérdést: Mit árthat a jelenlegi életemnek az, ami már elmúlt és már csak az én emlékezetem tartja életben?
Majd gondolkodj más fejével, hogy megerősítsd az előbbit.
Képzeld el, hogy te látsz egy másik embert MAJDNEM elesni a főtér közepén, és hogy idővel emlékeznél-e rá.
Az ilyen botlások mindennaposak mással is megesnek, és mindegyiket elfelejtik. Tegyél így te is.
Ha megint eszedbe jut és kezded kellemetlenül érezni magad, akkor nagy levegő és azzal a levegővel fújd ki magadból ezt a kis kellemetlenséget, hisz nem árthat neked.
Majd kis mosoly...
...kit érdekel már?
Ha velünk történik valami akkor azt hisszük, hogy mindenki ránk figyel és az elkövetkezendő pár évben csakis azon gondolkodik, hogy mekkora barmok voltunk. Ez nem igaz. Amikor bakizol mindenki elmosolyodik utána folytassa tovább a dolgát.
Amúgy én is nehezen küzdök meg a lelkiismerettel. Én is mindent túlreagálok. Amúgy nekem sokkal nagyobb hülyeségeim vannak mint egy banális leesés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!