Előre megszerveztem az életem, ez jó? Össze vagyok zavarodva.
Szerintem mindenképpen jó, hogy vannak céljaid és álmaid. Így legalább van miért küzdened.
Nekem például néhány napon belül el kell eldöntenem, hogy melyik főiskolára v. egyetemre akarok menni, de fogalmam sincs róla! Illetve van, de ahova mennék, oda anyagi okok miatt nem tudok járni. Úgyhogy teljesen tanácstalan vagyok, nem tudok magammal mit kezdeni. Én mindig irigyeltem az olyan embereket, mint te, akik tudják, mit akarnak az élettől, vagy hogy gyerekesen fogalmazzam meg: tudják mik akarnak lenni, ha majd "nagyok lesznek".
Szerintem ne add fel az álmaid, tanulj továbbra is keményen, és akkor van esélyed bekerülni a vendéglátóira! Lehet, hogy nehéz oda bekerülni, de ha már most feladod, akkor biztos is, hogy nem fognak felvenni. Küzdeni kell! Sok sikert!
Kitartóan dolgozni egy célért az remek! De ha rágörcsölsz akkor tutti nem jön össze- ez a természet egyik alaptörvénye...
Legyenek bé döntős terveid is, ha netán olyat dobna az élet, amire nem számítasz. Sikereket Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!