Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, ossze vagyok...

Mit tegyek, ossze vagyok zavarodva?!

Figyelt kérdés
Szoval meg a suliba volt egy LB akit nem nagyon szeretet senki, volt egy masik LB o vele mat tobb mint 13 eve vagyunk baratnok. Ok ketten utajak egymast. Megigertem a LB (akivel 13 eve vagyunk baratok),h nem beszelek tobbet a masik lanyal.De most ossze vagyok zavarodva ,rajotem, hogy a lany (a masik baratnom) igen is baratnak tekint, es nem olyan rossz mint ahogy bealitotam. Viszont o tonkretete a baratnom (akivel 13 eve ismerjuk egymast) kapcsolatat, igy haragudnom kene ra....Mit tegyek, h egyiket se bantsam meg?
2011. aug. 9. 10:13
 1/3 anonim ***** válasza:
mi lenne ha mielőtt választasz megtanulnál rendesen fogalmazni?? amúgy meg miért kéne választanod?? mondd meg nekik h ne kérjék ezt tőled, de ha mégis akkor hagyd ott mind a kettőt.
2011. aug. 9. 11:33
 2/3 Bogee123 ***** válasza:
Ismerős a dolog...csak nekem a vége az lett, hogy ellenem fordultak, szépen kibékültek és tessék...ott a nagy baj...:( Szerintem ne állj egyik oldalára sem, tudasd velük, hogy mindketten fontosak. Ha nem értik meg, akkor biztos van egy szabad, nyugodt öt perced, gondold át, hogy melyiket érdemesebb választani.
2011. aug. 9. 11:42
 3/3 anonim ***** válasza:
susd meg nyarson oket es nem lesz semmi baj!
2011. aug. 9. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!