Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az ide író emberek (ti) is...

Az ide író emberek (ti) is leszavazzák azokat, akik beleírják a válaszukba, hogy "köszönöm a leszavazást", vagy csak én vagyok ilyen népművészeti cserépedény?

Figyelt kérdés

(Nemmellesleg én személy szerint nagyon nem értem azokat, akik stroke-ot kapnak egy leszavazás miatt...)

Bocsi a ködös megfogalmazásért, valószínű törölni is fogják a kérdést, de valahogy muszáj volt körbeírnom (:

2009. febr. 3. 19:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én azt szavazom le, amit nem találok hasznosnak. Mert elvileg erre való az a bizonyos kis kéz...

És én stroke-ot szoktam kapni :D, amikor leszavaznak, és leírják ugyanazt, amit én, meg ha úgy általánosságba leszavaznak. :S

De ez én vagyok...

2009. febr. 3. 19:49
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát sokan vagytok :D

Amúgy a kérdésben az ott cserépedény akar lenni.. csak közben valahogy eszembe jutott a cserkész XD

2009. febr. 3. 20:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azokat szavazom le, akik leírják, hogy lehet leszavazni. Hát ha ez a kívánságuk:) De csak abban az esetben, ha alpári stílusban írják le a véleményüket.
2009. febr. 3. 21:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyetértek a válaszadóval, akkor nem szavazom le annak ellenére sem, ha a többség azt teszi, és az sem befolyásol ha odaírja a végére: köszönöm a leszavazást.
2009. febr. 4. 10:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!