Agresszívebb vagyok az agresszív kismalacnál. Mit tehetek ez ellen?
Azt vettem észre magamon, hogy mostanság egy csomó mindenen fel tudom húzni magam, de nem tudom, miért.
Ott vannak pl. a csövesek, akiktől félek és irtózom. Mindig a zombik jutnak róluk eszembe, akik már nem kimondottan emberek, semmi nincs az életükből, csak a lejmolás meg a buta, mogorva tekintet. Nem tudok közvetlenül mellettük elmenni, mert félek, hogy belenyúlnak a táskámba vagy rámköhögnek és megfertőznek valamivel. Reggelente az összes kuka fel van fordítva és bokáig ér a szemét... rosszabbak, mint Amerikában a mosómedvék.
Idegesítenek a 14-15 éves sablon kölykök, akik szerint menő vagy, ha igénytelenül beszélsz és a praktikus rövidítés kedvéért törlöd a memóriádból a ly-t. A "feminim" szó sok esetben enyhe kifejezés, egyszerűen gusztustalan, amilyen nyávogást levágnak, csoda, hogy nem menstruál egyik-másik.
A cigányoktól egyenesen hányingerem van, nem egyszer próbáltak már kirabolni azok a tetves *******************************************.
Totál felbosszant, amikor valaki sietős léptekkel kopog a tűsarkújában közvetlenül mögöttem... legszívesebben kigáncsolnám. Ki nem állhatom az ilyen műmájerkedést. Sietne, de nem tud, mert ha megteszi, elvágódik a 20 centis sarkú cipellőjében... bleeeh.
Ezek után felteszem magamnak a kérdést: van-e olyan egyáltalán, akit nem utálok? Mi van velem, hogy ezt érzem? Levizsgáztam mindenből, tényleg jó minden az életemben, erre itt utálkozom. Mit tehetnék, hogy újra el tudjak fogadni mindenkit a maga valóságában?
Ugyan így vagyok a dolgokkal Én is csak ezt általában valamivel nyomatékosítom(beszologatok meg ilyesmi amíg meg nem vernek).... XD.....
Ezeken ugysem fogsz tudni változtatni!!!Probálj meg élni ugy hogy levegőnek nézed őket kivév a cigányokat mert azok keményen lopkodnak rabolnak segélyből élnek amit tőlem vonnak a gyereket is csak azért szülik hogy még több segély legyen meg majd küldik őket a boltokba lopkodni...ami meg a sok segélyt illeti azokat elherdálják elisszák ott lóg az arany a nyakukban míg a család csak éhezik!!!Nem tagadom hogy NINCSEN BENNEM TOLERANCIA!!!!
Rasszizmusnak itthon nálunk oka van!!!
Nézzetek be akármelyik börtönbe!!!!90%uk boxos a raboknak és ez tényleg igaz!!!
15:29 - tényleg hasonlít ahhoz ez a tudatállapot.:D
15:43 - bennem van az egész problémakörnek a gyökere, szerintem is így van.
16:43 - a cigányok iránti általános ellenszenv szerintem sem alaptalan egyáltalán, mert jócskán tesznek érte, hogy kivívják. Nem érnek viszont annyit, hogy akár csak 1 idegsejtet is elpusztítsunk miattuk, úgyhogy én igyekszem belenyugodni, ha már nem tehetek ellene semmit.
Sose késő!!!
Közel a végső megoldáSS!!!
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!