Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Agresszívebb vagyok az agressz...

Agresszívebb vagyok az agresszív kismalacnál. Mit tehetek ez ellen?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre magamon, hogy mostanság egy csomó mindenen fel tudom húzni magam, de nem tudom, miért.

Ott vannak pl. a csövesek, akiktől félek és irtózom. Mindig a zombik jutnak róluk eszembe, akik már nem kimondottan emberek, semmi nincs az életükből, csak a lejmolás meg a buta, mogorva tekintet. Nem tudok közvetlenül mellettük elmenni, mert félek, hogy belenyúlnak a táskámba vagy rámköhögnek és megfertőznek valamivel. Reggelente az összes kuka fel van fordítva és bokáig ér a szemét... rosszabbak, mint Amerikában a mosómedvék.

Idegesítenek a 14-15 éves sablon kölykök, akik szerint menő vagy, ha igénytelenül beszélsz és a praktikus rövidítés kedvéért törlöd a memóriádból a ly-t. A "feminim" szó sok esetben enyhe kifejezés, egyszerűen gusztustalan, amilyen nyávogást levágnak, csoda, hogy nem menstruál egyik-másik.

A cigányoktól egyenesen hányingerem van, nem egyszer próbáltak már kirabolni azok a tetves *******************************************.

Totál felbosszant, amikor valaki sietős léptekkel kopog a tűsarkújában közvetlenül mögöttem... legszívesebben kigáncsolnám. Ki nem állhatom az ilyen műmájerkedést. Sietne, de nem tud, mert ha megteszi, elvágódik a 20 centis sarkú cipellőjében... bleeeh.

Ezek után felteszem magamnak a kérdést: van-e olyan egyáltalán, akit nem utálok? Mi van velem, hogy ezt érzem? Levizsgáztam mindenből, tényleg jó minden az életemben, erre itt utálkozom. Mit tehetnék, hogy újra el tudjak fogadni mindenkit a maga valóságában?

2011. jan. 20. 14:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
az az igazság, hogy valamiér magadat utálod a legjobban. csak nem tudod, hogy miér.
2011. jan. 20. 15:43
 12/15 anonim ***** válasza:

Ugyan így vagyok a dolgokkal Én is csak ezt általában valamivel nyomatékosítom(beszologatok meg ilyesmi amíg meg nem vernek).... XD.....

Ezeken ugysem fogsz tudni változtatni!!!Probálj meg élni ugy hogy levegőnek nézed őket kivév a cigányokat mert azok keményen lopkodnak rabolnak segélyből élnek amit tőlem vonnak a gyereket is csak azért szülik hogy még több segély legyen meg majd küldik őket a boltokba lopkodni...ami meg a sok segélyt illeti azokat elherdálják elisszák ott lóg az arany a nyakukban míg a család csak éhezik!!!Nem tagadom hogy NINCSEN BENNEM TOLERANCIA!!!!

Rasszizmusnak itthon nálunk oka van!!!

Nézzetek be akármelyik börtönbe!!!!90%uk boxos a raboknak és ez tényleg igaz!!!

2011. jan. 20. 16:43
 13/15 A kérdező kommentje:

15:29 - tényleg hasonlít ahhoz ez a tudatállapot.:D

15:43 - bennem van az egész problémakörnek a gyökere, szerintem is így van.

16:43 - a cigányok iránti általános ellenszenv szerintem sem alaptalan egyáltalán, mert jócskán tesznek érte, hogy kivívják. Nem érnek viszont annyit, hogy akár csak 1 idegsejtet is elpusztítsunk miattuk, úgyhogy én igyekszem belenyugodni, ha már nem tehetek ellene semmit.

2011. jan. 20. 18:57
 14/15 anonim ***** válasza:

Sose késő!!!

Közel a végső megoldáSS!!!

XD

2011. jan. 20. 20:02
 15/15 A kérdező kommentje:
Hehe, az tuti.:)
2011. jan. 20. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!