Volt már veletek olyan, hogy jólesett sírni?
Figyelt kérdés
Én most Boldog vagyok, de olyan jól esik sírni, vagy nem tudom...peregnek a könnyeim pedig nincs rá okom.2009. febr. 2. 21:05
1/5 anonim válasza:
Persze, velem sokszor van ilyen. Azt hiszem a miatt van, hogy régebbi dolog,(akár pozitív,akár negatív) mélyebb hatással volt rád, és akkor abban a pillanatban nem tudtad kiadni magadból az érzéseidet...Amikor olyan "hangulatba" kerülsz, elkezdesz sírni,és kiadod magadból a pl. a stresszt. Amúgy utána nekem olyan mintha megkönnyebültem volna, jobban érzem magam!!:)
2/5 anonim válasza:
én csak úgy szeretek sírni ha vki ott van mellettem és vigasztal, akkor olyan jól esik, és utána van az a megkönnyebbülés érzésem. Amúgy meg néha jó 1 kis könnycsatorna átmosatás
3/5 anonim válasza:
Én szeretek, utána jobban érzem magam. Van, hogy máshogy nem tudom levezetni a bennem levő feszültséget.
4/5 anonim válasza:
Az első házasságomban "én hordtam a nadrágot", és nem sírtam, akármennyire fájt valami. A másodikban gyenge nő lehetek,és rengeteget sírok (már idegesít is). De néha jó gyengének lenni.
5/5 anonim válasza:
Szia. Én általában magamban tartom a fájdalmakat, de ugye egy idő után már nem bír többet az ember és kijön belőle. Amikor nálam is betelik a pohár és úgy érzem, hogy ki kell engednem, akkor nem fékezem magam és jól szokott esni. Kb. félévente van ilyen. Persze nem csak félévente sírok, mert szokott lenni közben, hogy kicsit elérzékenyülök, de olyan komoly sírás csak akkor van, amikor nagyon kiborulok. Nekem nem jó, ha valaki ott van velem és vígasztal, mert nálam ellenkező haátst vált ki. Ahelyett, hogy megnyugodnék, mégjobban sírok, hogyha vígasztalnak. Üdv: Gyuszi, 19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!