Miért van ez? (lenn)

Figyelt kérdés

PL ma is mamánál voltunk vidéken es ott ugye nem tudok sok mindent csinálni és szinte egész nap szomorú voltam és néha néha még el is pityeredtem most nem arro lvan szó nagyon szeretek ott lenni (főleg régen) de most gondolkodtam és eszembe jutottak az ált iskolás évek hogy mennyire jo volt nem tudom leírni egyszerűen minden olyan könnyed volt és nemcsak a tanulás a barátok meg minden olyan jo volt

most középsuliba járok vannak barátaim szinte mindenki de mégse ugyanaz vannak jo pillanatok de gyakran haza fele vagy a suliba vagy itthon beugranak képek pillanatok ... és olyankor mindig azt érzem hogy sose leszek már olyan boldog mint akkor

tudom hogy túl kell lépni és nem sokat foglalkozni vele de nem tudok mit tenni nagyon sok régi szép emlék :(

16/F

2011. jan. 17. 21:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele, legalábbis hasonlóképpen. Bízzunk benne, hogy majd egyszer elmúlik!
2011. jan. 17. 22:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Azért érzed ezt,mert mostmár elkezdődött a felnőtté válás, és ilyenkor már teljesen más színben látja az ember a világot, mindenki így van ezzel, ez egy ilyen korszak.Énis utáltam rettentően, ahogy középsuliba kerültem,minden megváltozott, mintha egy más ember életébe csöppentem volna, ráadásul ezt még fokozta azis,hogy nagyszüleim pont akkortájt haltak meg, szóval nekem ez így megis alapozta a középiskolás emlékeimet, sajnos ezvan, a dolgok változnak, de viszont azért aztse felejtsd el,hogy sok ilyen szakaszra csak akkor jövünk rá,hogy mégiscsak jó volt, amikor egy másikba lépünk. De úgylátom teis utálod a változásokat pont mint én, ezért ha valami nem megszokott rendszerben történik,már elrontja a közérzetünket. Én egyébként ezért szeretem és várom a Karácsonyt 22 éves létemre,mert olyankor ujra érzem azt az érzést amit gyerekkoromban éreztem, olyankor ujra egy operaház,egy csoda a valóság :)

Na elkalandoztam,bocsi nem untatlak :D

szóval fel a fejjel, a változás lehet jó is. :) 22/F

2011. jan. 18. 00:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Én most nem közvetlen a kérdésedre fogok válaszolni.

Egyik nap mentem az aluljáróba és láttam egy 3-4 éves kislányt, akit az anyja vitt haza. A kislány azt ecsetelte, hogy mit tanultak az oviban, aztán elengedte az anyja kezét, megállt és elkezdett táncolni. Namármost mi, idősebbek, nem tennénk meg. Sajnos az idő kiöli belőlünk a gyermeket, ami mindennnke örül. És ezt vissza kéne hozni (nem arra gondolok, hogy táncolj az aluljáróban :D). Simán lemehetsz számháborúzni a haverjaiddal (oké, ez csöves játék, de a kicsik szoktak ezt játszani).

Mert ha belegondolsz a suli lényege nem változott. Csak az idő. Idősebb lettél, így már nem tehetek meg azokat a dolgokat amik régen boldogságot adtak (mert "ehhez már túl nagy vagy", de ez nem igaz).

Szerintem.

Remélem érted, mire célzok!

2012. máj. 27. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!