Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mást is meg viselte ez a dolog?

Mást is meg viselte ez a dolog?

Figyelt kérdés

Ma hallottam,olvastam,hogy mi történt tegnap este Pesten,hogy 3 "kis" lány halt meg:S:(..utána olvasgattam,meg minden és hát igen szíven ütött a dolog.Nem ismertem őket,de olyan érzésem van,minthogyha egy közeli barátok lettek volna:S

Ez mással is így van?Vagy velem van valami gubanc?

2011. jan. 16. 23:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Ok kislányom kinél is alszol? Mond csak a számát a szüleinek stb stb.
2011. jan. 18. 13:54
 22/28 anonim ***** válasza:
A szülői felügyelet egy ilyen bulin kb. olyan mintha anyád és apád elmenne veled egy szabadtéri rock koncertre, ahol minden fiatal iszik és cigizik...ráadásul gondolom minden 2. fiatalnak marha ciki a többiek előtt, mikor anyu odaszól: nem fázol kicsim?....
2011. jan. 18. 21:40
 23/28 anonim válasza:

Elég gyakori ez a dolog, úgyhogy nem mondanám, hogy baj van veled.

Ennek ellenére engem egyáltalán nem viselt meg. Naponta ezrek halnak meg közlekedési balesetek vagy éhinség miatt. Miattuk sem fáj a fejem, ez sem rosszabb náluk.

2011. jan. 23. 21:35
 24/28 anonim ***** válasza:
800 millió ember éhezik a földön. Őket miért nem sajnálod?
2011. febr. 12. 14:44
 25/28 anonim ***** válasza:

Egyetértek 01-17 13:15-tel, és azokkal, akik osztották a véleményét vagy hasonlót mondtak. Oké, sajnálom őket, sz*r dolog meg minden, de ha egész nap ezen görcsölök, feltámadnak? Nem valószínű. Egyébként - ahogy már előttem is sokan írták - minden nap meghal egy csomó ember, csak nem tudunk róla. Vannak tömegközlekedési eszközökkel és éhínséggel kapcsolatos halálesetekről is hírek, őket miért nem sajnáljátok ennyire? Ugyanaz a kategória, ugyanúgy halállal végződött.

És ez szerintem nem azt jelenti, hogy érzéketlen vagyok, csak hogy racionálisan próbálok gondolkozni.

2011. febr. 12. 17:41
 26/28 anonim ***** válasza:

te az a dj csávó vagy The weströl aki emiatt siránkozott erődharcon? Megértem,a halál rossz dolog,de kérem, csak 2010 ben 30,654 ember lett öngyilkos. a halálozásról feljegyzést sem találtam.ha mindegyikért könnyeznél egyet akkor mire az utolsó cseppet elmorzsolnád a végzetes kiszáradás határánál lennél.mindenki annyira felkapta ezt az esetet pedig ez csak egy csepp a tengerben.

Te véletlen nem az DJ vagy The Weströl aki ezt floodolta erődharcon?

2011. febr. 12. 18:00
 27/28 anonim ***** válasza:
mi történt?
2011. febr. 12. 22:52
 28/28 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el, hogy nem ismered a sztorit, mostanában minden nap ezt nyomták a TV-ben. De azért elmondom; tömören annyi, hogy a West Balkan nevű szórakozóhelyre ment egy csomó ember, csakhogy a megengedett létszám tízszeresét engedték be az ajtón, mivel sz*rtak rá, hogy mi lehet a következménye, csak a pénz érdekelte őket. Tehát bent az emberek már annyira nyomorogtak, hogy három ember megfulladt a nagy tömegben, vagy összenyomták őket, már nem tudom pontosan.
2011. febr. 15. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!