Mást is meg viselte ez a dolog?
Ma hallottam,olvastam,hogy mi történt tegnap este Pesten,hogy 3 "kis" lány halt meg:S:(..utána olvasgattam,meg minden és hát igen szíven ütött a dolog.Nem ismertem őket,de olyan érzésem van,minthogyha egy közeli barátok lettek volna:S
Ez mással is így van?Vagy velem van valami gubanc?
Hatalmas felelőtlenség amit ott csináltak a rendezők szervezők stb. =re nekem ez jön le.
Szégyen, hogy ilyen megtörténik. Ez ellen(pánik, agyontaposás) lehet(ne) tenni különböző biztosnági intézkedésekkel, eszközökkel, de =re nem nagyon csinálják.
Az hát,csak meg kell nézni a szervezőt.Napiszarra fel is tettek egy videót,de belinkelem:
Tiszta hülyeségek vannak bennem,ha rágondolok.Ilyen verekedhetnékem,vagy nem is tudom:SBorzasztó,ami velük történt,ráadásképp még a harmadik lány nevét se tudják,csak meg össze-vissza a találgatás mindenhol.
Szia, engem nagyon megviselt. Ma egész nap ezen kattogott az agyam, nagyon sajnálom a lányokat, komolyan mondom még most is elsírom magam ha rájuk gondolok, pedig nem ismertem őket, de olyan fiatalok voltak, előttük volt még az élet.
Ráadásul ez a "ködösítés" sem tetszik...
A 3. lány elsőre Varga Bogi volt, de ő 100% hogy él.
A második Ravasz Cintia, ez a forrás még nem biztos.
Most már Schneider Lindáról beszélnek....
Én facebookot nézem,ott vannak elég érdekes kommentek.
Mint például: "állítólag 1 lány elesett és beleakadt 1 kiálló valamibe és akkor kezdték el ordibálni hogy késelés és itt alakult ki a káosz.."
A harmadik lány,pedig már elég sok volt,most a legújabb,hogy Berki Szimonetta,de kb egy félórája meg Schneider Lindát írtak.
Ez szerintem egy jó darabig nem fog kiderülni,hogy ki is volt Ő valójában:/
Hát szégyen vagy nem szégyen,fiú létemre én is megkönnyeztem,főleg mikor megnéztem egy videót és épp ezaz nekem is,hogy ugyan annyi idősek voltak mint én,szinte még most kezdtek volna élni úgy igazán.Korlátok nélkül,most jött volna az igazi nagybetűs élet,meg minden,erre tessék.Itt vannak,hogy szinte az egész ország gyászolja őket:(
Nyugi,nem foglak ezért kiosztani meg semmi;)Ez a Te saját véleményed!
Erre meg,hogy több ember hal meg naponta,csak annyit mondok,hogy teljes mértékben tisztába vagyok.Épp ma jöttem haza a kórházból,intenzíven volt,aztán tegnap este egy néni még beszélgetett meg minden,aztán egyik percben el is ment közülünk.
Szóval csak azt tudom mondani,hogy "amit nem tudsz,az nem fáj.."
Másrészt raktak be linket is:
Elég ha arról tudok ami velem történik sok embert vesztettem el, és elég ha ő rájuk emlékszem.
Ezekről meg hiába tudok, nem ismertem őket se a helyet ahol történt, ezek után képmutatás lenne azt mondani hogy mennyire kiborított.
Amúgy nem tudom hány évesek voltak de nem hiszem hogy 18 alatt ott lett volna a helyük, de ez már csak az én véleményem.
Engem is nagyon megviselt a dolog, Közel lakok a nyugati térhez, tegnap egész nap ezen járt a agyam :(
NAgyon megviselnek az ilyen halálhírek ahol fiatalok halnak meg, de az hogy egyik csaj 14 éves volt.... hát nem mondom hogy a szülei nem érdemlik meg ami történt,minek kell 14 éves csajt elengedni egy ilyen helyre ahol 30évesek is voltak.Meg 16 volt a korhatár úgy tudom.De hát a csaj se semmi hogy 14 évesen elment oda.Mindenesetre nagyon sajnálom,és remélem hogy ezek után az egész szórakozóhely,meg a szervezőcég csődbe megy.
Nevezhettek antiszocnak, de engem nem érdekel három idegen halála.
Utolsó, kérdezted hogy a szüleik miért engedték el öket. Olvastam hogy azt mondták a szüleiknek hogy a barátnőjénél alszik. Meg az egyik az állitoloag drogozott.
Hát a mai érett fiatalok.
Huh, ezért mennyi any*zást fogok kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!