Nagyon gáz? Normális dolog?
ÜGYES VAGY jó ötlet!!!!
hátha az a kitalált személy egyszer csak te leszel szurkolok neked:D
hehh :D Ezen jót mosolyogtam magamban! :D
Te aztán megoldottad a problémát. Nem mondom kreatív megoldás! Azért még a magadét is megírod, vagy csak ezét a személyét? Megkérdezhetem, őt hogy nevezed? :)
és talán a legfontosabb: nem próbáltad még előre megírni az ő sztoriját? hogy veled mi lenne jó ha történne? Hátha akkor sikerül! :P Ha kicsit átgondolod, mit kéne, koncentrálsz stb.
és azt meg szabad kérdezni h mi nem alakult jól? :S
Azért túl sokat ne "hazudj magadnak" Ne élj álom világban! Bár biztosan jó a fantáziád.
17/f
uccsó kérdezöö...
persze magamról is írok még...
de a képzeletbeli lánnyal hát...nem velem soha nem fog megtörténni az ami vele :/ a neve az titok, öö csak az enyém;)
ami pedig nem jól alakul: a szüleim 8 éve elváltak, én pedig nemszeretve, nemkellve érzem magam..és nem képzelem be, ez sajnos tényleg így van :(
Szerintem normális, én is gondoltam már erre, hogy ilyen kis naplószerűen leírom a képzeletbeli énem életét, csak végül letettem róla, mert gondoltam, mi van, ha valaki megtalálja és elolvassa...
14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!