Válaszolsz a kérdéseimre?
1.Mi a legnagyobb célod?
2.Miért vagy boldog?
3.Miért vagy szomorú?
4.Mit gondolsz magadról?(pár szóban:rossz,jó tulajdonságok)
5.Min változtatnál magadon?
kort és nemet.
Bunkó válaszokat NE!!
1.: Ha felnőtt leszek, úgy akarok élni, hogy ha nem is dúskálok minden földi jóban, a családom boldog legyen és a gyerekem se legyen majd túl anyagias
2.: Boldog vagyok, mert minden egy héten 5ször láthatom Őt, és Ő észrevesz, csak sajnos legjobb barátok vagyunk:( Van egy fantasztikus barátnőm és egy gyönyörű, fajtagyőztes kutyám
3.: Szomorú vagyok, mert undorító dolgokra képesek az emberek egymással és a világgal
4.: jó: csinos vagyok, de nem tucatlány, művész, kedves vagyok, jól zenélek, jól beszélek nyelveket, önzetlen vagyok, segítőkész és cserfes;) rossz: lusta vagyok, kissé szétszórt, és ha el van hangolódva a gitárom és semmiképp se sikerül visszahangolni szörnyen bunkó vagyok:S
5.: szívesen lennék vékonyabb kicsivel, lehetne nagyobb önbizalmam
13 éves lány vagyok.
És te, kérdező?
akkor leírom én is.:)
1.Ha felnőtt leszek,szeretnék egy családi házban lakni a férjemmel és a gyerekeimmel,a kertben medencével.:)
2.Boldog vagyok,mert nekem vannak a legjobb barátaim a világon,akikre mindenben számíthatok.
3.Szomorú vagyok,mert..(ezt inkább nem írom le,családi probléma és nagyon mélyen érint engem) :((
4.Jó:kedves,aranyos,jó tanuló,számíthatnak rám a barátaim,segítőkész,pontos.
Rossz: rendetlen,szétszórt,figyelmetlen,feledékeny.
5.Külsőleg van pár dolog és én is szeretnék nagyobb önbizalmat.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!