Fiúk! Nektek baj az ha egy lány viszzahúzódó, csendes, jól tanul, nincs benne a roszz dolgokban, kicsit husis (nem kövér, , csak van popsi), kicsit szégyenlős, de kedves?
Én pont az ilyen lányokat kedvelem és ilyen barátnőt keresek, mert ők nem a diszkós-tiniribanc kategória, akikből Dunát lehetne rekeszteni. A külsőn pedig odafigyeléssel és akarattal lehet változtatni.
26/F
Lehet, hogy nem fogtok velem egyetérteni, de az én véleményem az, hogy nem csak az a két véglet létezik, hogy "csendes, visszahúzodó, egész nap kussoló jókislányok" és "bulizós, piálós, közönséges tinir*bancok". Én pl. jó tanuló vagyok és vannak gátlásaim annak ellenére, hogy benne szoktam lenni a kisebb "rosszaságokban", beszédes és hülyéskedő típus vagyok, és bizony-bizony, szoktam káromkodni is időnként. Viszont nem vagyok pasizós, mindenkivel orrba-szájba b*szó, minden héten bulizni járó hülye p*csa sem. Ergo szerintem nem kéne azt mondani, hogy aki nem olyan, mint a kérdező, az egy k*rva. Van egy ún. "harmadik (sőt, negyedik is) kategória" is.
És bocs az OFFért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!