Miért ilyen piszkosak a gondolataim?
haha , én a lányokkal vagyok így és én is már túlzottnak tartom(kissé betegesnek) a problémát ,van hogy elakad a szó amit mondani akarok ,van hogy nem tudok mit mondani ,vagy hogy szimplán elpirulok...:(
17F
Az biztos - legalábbis szerintem -, hogy ez nem egy "betegség". Bár - szintén csak szerintem - nem is teljesen normális, főleg az, hogy MIDEN FÉRFI iránt így érzel. Mert ha egy - számodra - helyes, jóképű férfi/fiú iránt érzel/éreznél így, akkor még rendben, bár szerintem ez egy kicsit túlzás!
Kérlek ne haragudj, nem akarlak megbántani, szimplán csak a véleményemet írtam le!
Én meg már a épp h tűrhető külsejű csajjal is fantáziálok h mi lenne ha járnánk meg ilyenek -.-" :D
17_F
Én pasi vagyok, 32, és pont ilyen. Pár másodperc alatt baskatulyázom magamban az újonnan látott nőt, hogy tetszik, bármikor szívesen kategória, vagy fene tudja, esetleg, vagy pedig soha kategória. A soha kategóriához úgy viszonyulok mintha férfi lenne, teljesen érdektelen, nem ia kezelem nőként.A soha kategória nálam a vékony , mindenki által szépnek tartott nők csoportja.Aki mindenkinek kell, nekem nem. Legyen husi inkább.
Igen, kapcsolattól és legutóbbi szeretkezéstől függetlenül rögtön felméri magában az ember hogy milyen lehet ezzel vagy azzal, és hogy milyen jó lenne..kis telhetetlen vagyok.:)))
08:47
Nemrég olvastam erről egy cikket, hogy a férfiak pár másodperc alatt el tudják ezt dönteni (persze legtöbbször tudat alatt). Szóval amit te leírsz, az teljesen normális. :)
Kérdező, veled mi újság azóta?
Most, hogy újra elolvastam a kérdésedet, rájöttem, hogy velem is ez van, még mindig. :S
Pl. múltkor is jött egy szerelő, még csak nem is tetszett meg semmi, mégis olyan zavarban voltam, tiszta hülyét csináltam magamból és már alig mertem ránézni. Csak nagyon ritkán vagyok olyan hangulatban, hogy képes legyek profin viselkedni és úgy kommunikálni, mint ember az emberrel (ahogy azt kell).
Neked sikerült már megoldanod a problémát? Ha esetleg igen, hogyan?
közben volt egy egy éves kapcsolatom, nemrég lett vége, azalatt senki nem érdekelt, bármi helyes pasira néztem az ugrott be, h nekem van a legjobb pasim, ő se kell.
Aztán most itt vagyok újra egyedül. Azok a pasik, akik nem tetszenek, nem mozgatnak meg, de akiben találok vmi vonzót(lehet az 40 éves apuka is, ha van benne vmi vonzó) akkor nagyon zavarba jövök...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!