Öl/het/nek a gondolataim?
Figyelt kérdés
Sok- sok évvel ezelőtt jöttem rá egy különös dologra, amely félelemmel tölt el. Ha valaki ok nélkül bántott, elkezdtem a miérten gondolkodni. Hosszan és mélyen. Nem jutottam semmire ám kis idő múlva vagy meghalt az illető, vagy súlyos beteg lett. Olyan is előfordult, hogy az illető egész családján végigkaszabolt a halál. Pedig sohasem átkozódtam, csupán kutattam az agyamban, mi oka lehetett a velem szembeni viselkedésnek. Az utóbbi 15 évben ez legalább nyolcszor előfordult. Az egyik utolsó eset a következő volt. Meglátogattuk férjemmel az unokahúgomat, aki akkor éppen hat hónapos terhes volt. Férjemet akkor látta először. A szomszédasszonnyal beszélgetett, mikor odaértünk. Köszöntünk, de ügyet se vetett ránk. Álltunk kb. 8-10 percig tisztes távolságban tőlük, mire nagy nehezen elköszöntek egymástól és odajött hozzánk. Ezt én nagyon furcsának tartottam, mély nyomokat hagyott bennem. Meglett a baba, majd két-három hónap múlva mellrákot diagnosztizáltak nála... Most éppen a lányomért aggódom, aki gyermekhez méltatlan módon, nagyon csúnyán viselkedett velem. Hat hónapja nem is beszélünk...2009. jún. 20. 10:22
1/9 anonim válasza:
Húú hát ez nem semmi! Én megnyugtatlak, hogy szerintem semmi köze hozzá! De azért elég szép egybeesések. Vannak különleges emberek lehet, hogy te is hozzájuk tartozol. Szerintem menny el 1 szihológushoz és beszéljétek meg hátha ő többet tud segíteni!
2/9 anonim válasza:
beszélj a lányoddal, amint megteheted, mert ha igaz, amit gondolsz, akkor a lányod is nagy veszélyben lehet, vagy ne gondolj rá! Ja és ha már itt tartunk rám se gondolj, mert még élni akarok ! előre is köszi!
3/9 A kérdező kommentje:
13.04-es! Ne aggódj! Ebben az esetben mindig személyes ismerősökről van szó. És senkinek ne akarok rosszat!!!
2009. jún. 20. 13:12
4/9 anonim válasza:
Szerintem érdemes lenne megbeszélnetek a lányoddal. Nem emiatt, amik veled történnek, hanem mert csak a saját gyereked. Próbáljátok félretenni a büszkeségeiteket! Sok sikert hozzá!
5/9 A kérdező kommentje:
Én őt nem keresem... Olyant tett, ami megbocsáthatatlan. Persze, ha belátná és bocsánatot kérne, megbocsájtanék.
2009. jún. 20. 17:46
6/9 anonim válasza:
6 hónapja ő sem keres...ezek szerint anyja lánya :)
7/9 anonim válasza:
Nem.
Ismerek egy jó pszichológust. Kell a száma?
De lehet, hogy írnának ebből egy jó kis forgatókönyvet.
Lenne egy jó magyar filmünk :P
Röhej..
8/9 A kérdező kommentje:
14.28! Jó, hogyte nem hiszel ebben a dologban. Bár én se hinnék. Ott tartok, hogy el se nagyon merek gondolkodni olyan sértéseken, amik teljesen jogtalanul és értelmetlenül érnek. Mert legtöbbször rossz vége lesz. Röhej, vagy nem, sajnos ez az igazság!
2009. jún. 21. 17:57
9/9 anonim válasza:
Nekem ugyan ez történik, annyi különbséggel hogy a legjobb barátaim és a fiuk akik tetszenek, mindek meghalt az apukája. A barátom apukája is akkor halt meg mikor elkezdtünk járni... Én mindig hittem benne hogy csak véletlen, nem hiszek az ilyesmiben. Ne aggódj nem a te hibád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!