Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak ha nem tudok...

Mit csináljak ha nem tudok odafigyelni miközben tanulok és mindig elkalandoznak a gondolataim?

Figyelt kérdés
Nem tudok ellene mit tenni, pszichológussal kéne beszélnem vagy ez csak a kamaszkor?
2009. okt. 15. 18:57
 1/8 anonim ***** válasza:

vegyél erőt magadon,és koncentrálj

nekem is ez a gondom,nagyon könnyen elkalandozom,nagyon nehéz nem másra gondolnom,odafigyelnem...

18/L

(:

2009. okt. 15. 19:27
 2/8 A kérdező kommentje:
próbáltam már h nem kalandozok, de egyszerűen nagyon nem megy:(
2009. okt. 15. 19:29
 3/8 anonim ***** válasza:

én is így vagyok...

mostanában áttértem az esti tanulásra..

olyan 10kor nekiülök, kilenckor, csinálok egy zöldteát, itt gépnél beteszek vmi jó zenét és úgy csinálom. általában eltart sokáig, mert közben akár beszélgetek is vkivel, de sokkal sokkal jobban haladok, mint mikor délután megpróbálok nekiülni.

délután mostnaában sokszor alszom emiatt...

a másik véglet meg az utsó pillanatban ha nagyon muszáj...na akkor tuti odakoncentrálsz majd:S:D

2009. okt. 15. 19:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, ezek szerint sok izgalmas dolog történik veled amin jó gondolkodni én sose kalandozok el csak ,ha valami jó történik velem ami sajnos kevésszer van..délután beszélgess msn-en, neten, vagy élőben valakivel és dumáld ki a napi élményeid meg mindent utána már nem kalandozol el annyira!:)
2009. okt. 15. 22:36
 5/8 anonim ***** válasza:
rántsál rá, aztán megint
2009. okt. 31. 01:21
 6/8 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel, de csak azért, mert egyszerűen "nem akarok" tanulni. Olyankor kifogásként mindig kijárkálok "enni, inni stb." De rájöttem, hogy minél hamarabb megtanulok, annál hamarabb mehetek a Tv,vagy a számítógép elé.
2010. jan. 17. 07:22
 7/8 anonim válasza:
Bocsi, az előző vagyok. Biztos nem kell pszichológushoz menned emiatt. Én sokszor még reggel is szoktam otthon tanulni. (suliba menetel előtt.)
2010. jan. 17. 07:25
 8/8 anonim ***** válasza:
hangosan olvasd el majd ha elkalandozol akkor akkor "büntetésből" olvasd el az egész bekezdést (vagy oldalt) elölről.
2010. júl. 25. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!