Hogy képesek egyesek így lereagálni ezt a dolgot? Fel tudnék robbanni.
Lényeg a lényeg, megcsalt a barátom. Felmentem egy oldalra, több hivatkozást is találtam, ismerkedett, flörtölt, mintha egyedülálló lenne. Soha ki nem néztem volna belőle. Rendes volt velem jó volt a kapcsolat megvolt mindenünk. Azt hittem evidens a hűség.
Rákérdeztem, hogy mi ez az egész. És nem az volt, hogy elszégyellte magát és nem szólt semmit, még ő tette a felháborodottat, hogy én képes voltam utána nézni, hogy ez milyen dolog tőlem, mit kutatok...pedig csak a facebook-ját néztem meg. Teljesen a visszájára fordult ez a dolog, még én lettem a szemét, aki nem bízik.
Neki tudnék ugrani a torkának. Hogy lehet valaki ennyire gerinctelen??? Meg egyáltalán mit foglalkozott velem mint "rendes lánnyal, komoly kapcsolat" ha erre van szüksége és ilyen mocskos???
Ne értsétek félre, nem vagyok beképzelt mert nem, de itt van minden szerintem ami kellhet, szépnek csinosnak mondanak, megértő voltam nem hisztiztem, állt a cerka egész nap, hogy mennnnyire szexi vagyok...és úgy láttam hogy komolyan szeret.
Ekkorát még soha de soha nem csalódtam. 5 hónap után...pedig 3 hónapot vártam a szexszel, nem adtam magam könnyen...
Miért nem képes magába nézni??? Hogy lehet valaki ennyire rohadtul aljas????
(bocs a hangnemért de irtó dühös vagyok)
hát ez a fiú csak szánalomra méltó -.-"
legalább felvállalnál, de arra se képes chh
Szerintem mutasd meg neki ezeket a válaszokat.
Kedves f@sza gyerek!
Egy jellemtelen,alázni való férfikrva vagy.Ugyan úgy viselkedtél mint az ismerős sarki krva nálunk.Pontosan ugyan ezt játszotta le karácsonykor.És még panaszkodott.Kicsit felpofoztam,persze azóta örihari.Veled is ilyesmit kéne.Rrrrribanc!
Ui.:Tényleg pénzért árulja magát.Sose bírtam,csak úgy odacsapódott a brancshoz mert az egyik barátnőmnek régi ismerőse volt.Volt.És régi.
Hát csajszi,szerintem tedd ki a peckét a lakásból.
Ja és említsd meg neki hogy hogy merészel a bizalomról csacsogni amikor már úgyis kiderült hogy mindvégig becsapott téged???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!