Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kinek pergett már le előtte...

Kinek pergett már le előtte az élete, mert halálközeli élménye volt?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőm mesélte, hogy filmkockákat látott az életéről, mikor majdnem belefulladt egy tengerbe. Apukám a létráról esett le pár évvel ezelőtt, neki szintén lepergett előtte az élete. Örülök, hogy nem következett be a legrosszabb.

Másoknak is van hasonló tapasztalatuk? Milyen élmény volt?

Bocsi, hogy ebbe a kategóriába tettem a kérdést.

2011. jan. 6. 13:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szeretnék vitázni, hogy hülyeség, vagy sem. De ezt csak az tudja biztosra, aki tényleg átélte már. Annak lehet, hogy hülyeség, amíg nem volt része benne az illetőnek. (Áltolánosságban írom, meg nem is kívánok ilyet, hogy bárkinek is legyen). Persze az is elképzelhető, hogy tényleg nem igaz a dolog, de a tapasztalatokból ítélve, szerintem van valóságalapja. A "mozizás" viszont egy kicsit erős szónak számít ebben az esetben. De van aki tényleg elhiszi, van aki egyáltalán nem. De mint mondtam ezt csak az tudja igazán, aki átéli. Persze nem muszáj egyetérteni velem. De ez az én véleményem.

Én nem tudom milyen lehet, még nem éltem át.

2011. jan. 6. 19:13
 12/16 böiler ***** válasza:
57%
Konkrétan ilyen nem volt. Illetve nem tudom, hogy az annak számít-e, hogy mikor verekedésbe kerültem (akkoriban megvolt a barátnőm), és mikor ütöttek, vertek, akkor az futott át az agyam, mikor először fogtam meg a kezét, mikor először csókoltam meg.
2011. jan. 6. 19:20
 13/16 anonim ***** válasza:
Én még sosem voltam ilyen helyzetben(nem is szeretnék),de hiszek benne..Nem tudom mennyire tartozik ide a dolog,de néha puszta véletlenből kezd el pörögni előttem az eddig átélt életem és eszembe jutnak a rég elfelejtett emlékek is..
2011. jan. 6. 19:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy állati nagy hülyeség, amit írok, de nekem ez az elméletem. :D Szerintem az agyunk mikor fulladás közelben vagyunk, vagy halál közelében, akkor fölkészítene minket a halálra, hogy a régi múltunkból mutat képkockákat, és mi abból erőt merítünk és elkezdünk küzdeni az életünkért. Szerencsére még nem volt ilyen élményem, de senkinek sem kívánom.
2011. jan. 6. 20:11
 15/16 A kérdező kommentje:

Én vagyok a 19:13-as is. Elnézést ha valakit megbántottam a kommenteimmel. Köszönöm a válaszokat!

Többet nem nézek vissza erre a kérdésre.

Üdv.

2011. jan. 16. 19:08
 16/16 anonim válasza:
Egyszer úgy három éve...biciklivel lejtőn le megállt előttem egy autó és nekimentem. Repültem egy pár métert biciklivel együtt és alig látam semmit aztán csak ott feküdtem a földön miindent láttam hangokat nem hallotam csak ilyen tompa morajt. Ott feküdtem nem mozdultam odajöttek hozzám beszéltek hozzám láttam őket. Aztán egy pillanatra sötétség...Azt hittem ott vége...Nem is éreztem hogy fájna...Aztán megint mindent láttam hallotam és akkor már talpra állítottak. És aztán éreztem csak hogy fáj,de nem lett komolyabb bajom. Olyan volt mint egy áramszünet,de nem poénos értelemben mondom ezt.
2011. jan. 17. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!