Mit tegyek? Nagyon nagyon erős bűntudatom van, beleőrülök.
Vége lett a másfél éves kapcsolatomnak, és én majdnem minden tárgyi emléket elveszítettem.:S El akartam vinni valakinek megmutatni, és útközben elhagytam, kerestem mindenhol, semmi.:S
2 nyaklánc, és egy karkötő.
Még van egy gyűrű, ami most ötvösnél van, és egy másik karkötő. Ezek maradtak meg. Mit csináljak? Gyűlölöm magam, amiért elhagytam ezeket a tárgyakat...
Szia!
Én ugyanígy voltam,fiatalon elhagytam,pontosabban ellopták (feltörték az autót,és elvittek mindent,kabátokat,táskákat,mindent amit értek,amíg mi szórakozni voltunk bennt a buliban)és Én is azt hittem,nem élem tűl,annyira kötődtem azokhoz a tárgyakhoz.Jött a rendőrség a parkolóba,és zokogva csak azt hajtogattam,hogy nem érdekel mit vittek el,pénzem,papírjaim,új kabátom,táskám,csak az emlékeimet adják vissza.Persze,soha nem lett meg,mot 40 vagyok,az ével alatt lassan feldolgoztam,megnyugodtam,beletörődtem...
Most nagyon fáj Neked is,de hidd el,az idő gyógyír..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!