Miért idegesít engem, ha valaki szerencsétlenkedik?
Egy ideje észrevettem, hogy nagyon tud irritálni, ha valakin azt látom hogy nincs önbizalma és emiatt szerencsétlenkedik. Tuti elbotlik/kiönti/ledobja/eltöri.
Ördögi kör, mert nyilván egy idő után érzi, hogy idegesít pl engem /annak ellenére, hogy nem akarom bántani/, mit tehet szerencsétlen hogy a szülei nem "adtak neki" önbizalmat. Minél jobban idegesít, annál jobban bénázik.
Ez elég logikus.
Legszívesebben azt mondanám, figyelj XY.
Ne tipegj jobbra-ballra mikor beszélgetünk
Ne fogdosd állandóan a pénztárcád
Ne gondold, hogy állandóan kérdezned kell kényszerből valamit
Ne állj állandóan fel, ha kérdezek tőled nem vagyok a tanárod
Egyszerűen ideges leszek, ha rád nézek...
De ilyet nyilván nem mondunk valakinek, főleg ha az illetőnek nem sok önbizalma van. Szegény nem véletlenül lett ilyen, amilyen.
Én csak azt nem értem miért idegesít ez engem annyira??
Egy szemét lelketlen empátiával nem rendelkező ember vagyok?
Nem tudok rájönni, miért idegesítenek az ilyen emberek...
hu mégegy ember aki utálna engem:DD
bár nálam nem önbizalom hiány miatt van, egyszerűen szeret mörfi bácsi.
nem tudom miért zavar az téged ha én pofára esek... röhögj ki, röhögök veled és ennyi. semmi probléma. az ms ha valaki tesze-tosza, és csak áll és egy csavart nem tud egyedül kicsavarni, vagy egy italt nem mer kikérni és mindig utban van. de ez nem bénázás...
Nem utálnálak :-).
Őt sem utálom, csak idegesít legszívesebben beszólnék neki valamit, de az nem lenne túl építő :-D.
Barátnőm is szokott sokat bénázni és hogy nem én élek vele együtt így vicces is. Ha együtt élnék vele, akkor meg is őrülnék tőle. De ő másmilyen, nem idegesít.
Azt hiszem az az idegesítő, ha azt érzem, hogy XZ-nel óvatosan kell bánni, mert összeomlik egy szellőtől.
de tényleg ideges leszek, ha ránézek, ahogy topog jobbra balra, állandóan "mozgásban" van.
Motyogok valamit a gép előtt, mire ő felpattan a mellettem lévő boxban, hogy "válaszoljon" egy teljesen jelentéktelen kérdésemre.
Megfognám, hogy "Állj meg itt egyenesen és ne toporogj".
Na mindegy. Egyébként teljesen rendes aranyos, kedves ember. Nincs vele semmi gond. /Csak az hogy engem idegesít :-D, az önbizalom hiányával/. De ez az én egyéni problémám nem az ővé.
Eiko...
Megadjam a számát ;-))))...
Jól jönne neki egy önbizalom fúzió egy csajtól :-DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!