Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak, ha nem találom...

Mit csináljak, ha nem találom életem értelmét, és unom az életem?

Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 20:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
hát velem is ilyesmi a helyzet de még csak 17 vagyok, egy tipp én biztos ezt csinálnám a 5 évvel idősebb lenék ősze szednék egy csomó pénzt ha kell lopnák és persze az államtól nem ilyen öregektől vennék egy hajót szereznék egy jó csajt aki szeret vennék füvet és kihajóznánk a csajommal a tengere:D és keresnék egy lakatlan szigetet és ott laknnk termesztenénk füvet gyümölcsöt lenne kajánk építenénk egy házat és basznánk minden nap :) és nem szólna bele senki semmibe nem lenne szabályok :)
2011. jan. 3. 17:46
 12/17 A kérdező kommentje:
Én már voltam a tengeren, 2 csajjal egyszerre, ez már nem indít be.
2011. jan. 3. 17:49
 13/17 anonim ***** válasza:
akk nagy a baj ha a motort is meguntad :/
2011. jan. 3. 17:54
 14/17 anonim ***** válasza:
hány éves vagy ?
2011. jan. 3. 18:15
 15/17 anonim ***** válasza:
más is unja ezt a szart
2011. jan. 3. 18:40
 16/17 anonim ***** válasza:
utazzál legyél világjáró másszál hegyet golfoz vegyél egy mustangot vágj át mindenkit legyél dj legyél híres gyűjtsél annyi pénzt hogy bármit megvehetsz tépj be minden nap
2011. jan. 3. 18:44
 17/17 A kérdező kommentje:
30 vagyok, a hírnév nem izgat.
2011. jan. 4. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!