Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Depressziós vagyok. Nem...

Depressziós vagyok. Nem találom az életem értelmét. (? )

Figyelt kérdés

több hasonló kérdést is olvastam, és van néhány tök kedves ember itt a Gy.I.K.-on, akik lelket öntenek az emberbe. megtennétek hogy öntetek belém is lelket? az az igazság, hogy igazából nem tudom miért lettem depressziós (nem feltűnési viszketegség vagy ilyesmi). otthonülős vagyok. utálok iskolába járni. nem szeretek elmenni itthonról, csak anyukámmal, mert ő a lelki támaszom. de azért vannak barátaim is, szeretem is őket, de valahogy mégse szeretek iskola után velük lógni mint más normális tini. mondjuk ezelőtt szombaton már próbáltam tenni egy lépést, elhívtam sétálni a 3 legjobb barátnőmet.

gyakran van rossz kedvem. régebben legalább abban reménykedtem, hogy később jobb lesz, mostmár valahogy ez sem vigasztal, csak egy egész kicsit. akik kisit is együtt éreznek velem, légyszi írjanak. előre is köszönöm.

15/L

2010. máj. 27. 17:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanebben a helyzetben voltam. Az igazság az,hogy kamasz vagy. Próbáld mindenben a jót látni,és az sokat fog segíteni hidd el. Én a helyedben elkezdenék vmi új hobbit...
2010. máj. 27. 17:40
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Talán új emberekkel kellene ismerkedned nem? Próbáld meg neten, akkor maradhatsz otthon :)

Talán ha megismersz 1-2 új arcot akikkel el tudsz beszélgetni akkor jobb lesz. Vagy sportolj valamit. Bár gondolom ehhez sincs túl sok kedved.

2010. máj. 27. 17:41
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok,csak fiúban...Én nem találtam még egyenlőre megoldást:(
2010. máj. 27. 17:44
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
hmm én egy ilyen kérdésnél ismertem meg a barátnőmet :) ö tette fel és nagyon maga alatt volt. de aztán meggyöztem, hogy sok sok jó dolog van a világban :). küldj privátot ha gondolod aztán beszélgteünk :) F/20
2010. máj. 27. 17:46
 5/19 anonim válasza:
100%

Sziasztok,

Beszélgess emberekkel, ha neten is, legyen kivel együtt nevetni, talán nem vagy nagyon a barátnőid bizalmában, talán feszengsz, ha emberekkel kell beszélgetni, vagy nem tudom, de az én tanácsom az, hogy hallgass jó kis pörgős zenéket, beszélgess normális emberekkel, vigyél a komoly beszégetésekbe pici poénokat, vedd lazán bizonyos dolgokat, élvezd az életet.

(Valaha én is ilyen voltam. 20/F)

Remélem tudtam segíteni.

2010. máj. 27. 17:59
 6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kedvesek vagytok :)
2010. máj. 27. 18:43
 7/19 A kérdező kommentje:
egyébként a barátaim körében vidám vagyok. nem is gondolnák hogy a lelkemmel nincs minden rendben, mert alapvetően nagyon lökött vagyok :) de valami mégsincs rendben...de tulajdonképpen még én sem tudom pontosan hogy mi az...
2010. máj. 27. 18:45
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor egyél egy kis csokit, ha rossz a kedved. Elhízni úgyse fogsz egy kicsitől, viszont rajtam szokott segíteni :)
2010. máj. 27. 19:12
 9/19 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. máj. 27. 19:54
 10/19 anonim ***** válasza:
65%
Csokit? Én inni szoktam, aztán lehet mulatni. Majd néhány év múlva. :D
2010. máj. 27. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!