Mit csináljak, ha nem találom életem értelmét, és unom az életem?
Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 20:17
2/17 A kérdező kommentje:
Már kerestem, kipróbáltam már mindent.
2011. jan. 2. 20:26
3/17 anonim válasza:
Motorozás? :P Ha azt kipróbáltad és nem lelted benne örömöd akkor tényleg nagy baj van :( :D
5/17 A kérdező kommentje:
A motorozást, már meguntam, 2 évig motoroztam.
2011. jan. 2. 20:48
6/17 A kérdező kommentje:
Már minden megvolt: csajok, pia, drog, más élvezetek.
2011. jan. 2. 20:50
7/17 anonim válasza:
hát én boldog vagyok. Van bnőm, haverok... Pénzem n sok v d ha v ak iszunk. Az ünnepekben és újévkoris tök részegek voltunk. Cigizünk, beszélgetünk, hülyülünk és élvezzük az életet. (n mondom volt a mult évben rendőrségi ügyünk, meg pár sz@rás d :)
8/17 anonim válasza:
Próbálj rájönni, hogy milyen ember is vagy tulajdonképpen, ismerd meg saját magad... Hátha rájössz, hogy igazából mit is szeretnél. Talán. :)
9/17 anonim válasza:
A fű és más drogok ki ölik belőled az ambíciót fogadjunk régebb nem voltak ilyen problémáid...
Tapasztalatból írom...
10/17 A kérdező kommentje:
Mindig ilyen voltam.
2011. jan. 3. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!