Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Utálom önmagamat. Néha ugy...

Utálom önmagamat. Néha ugy érzem én vagyok a legcsunyább. mit tegyek?

Figyelt kérdés
Igaz van rajtam pár kg sulyfelesleg és igazából engem ez zavar a legjobban mások azt mondják hogy nekem ilyen a testalkatom de én nagyon rosszul érzem maagm már akkor is ha szóba kerül a külsőm...segitsetek:((
2010. dec. 30. 12:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Erőltesd meg magad egy kicsit, és próbálj meg lefogyni. A siránkozás nem segít. És a fogyitabletták se.
2010. dec. 30. 12:21
 2/12 anonim válasza:

Szia. Nekem is ugyanez a problémám.. nagyon nehéz,de csak te tudsz segíteni magadon. Vagy elfogadod magadat úgy ahogy vagy, vagy olyan hülyeséget csinálsz mint én, nem ettem semmit utána egy falat után is lelkiismeret furdalásom volt

és hányattam magamat. Ez mind abból alakult ki,hogy nem vagyok elégedett magammal.Szerintem ha valaki szeret, akkor a súlyfeleslegeddel együtt fog majd szeretni, és lehet még jól is áll. Gondolj bele abba,hogy te valamiért nem vagy ugyanolyan mint a mai lánykák, akik ugyanúgy néznek ki, különleges vagy, vagy benned valami olyan ami másban nincsen, és a belső értéked lehet sokkal többet ér mint az hogy neked nincs modell alakod. Remélem tudtam segíteni, és remélem te nem jársz úgy mint én. 15L

2010. dec. 30. 12:25
 3/12 A kérdező kommentje:
Sajnos már jártam én is ugy vagyis hasonlóan...tavasszal lefogytam kb 5 kg-t állitólag nagyon csinos voltam emg minden aztán befejeztem a 9ö naposat és 2 hónap alatt mindett visszahiztam szerencsémre többet nem...ugyanolyan vagyok mint voltam:(( amugy köccy a választ naon ary vagy:D
2010. dec. 30. 12:30
 4/12 anonim válasza:
Hát hány éves vagy ? Szerintem úgy próbáld meg,hogy nem eszel csokit max kis mennyiségben, a kaját a felére csökkented de egyél mindent azért. az üdítőt zárd ki az életedből. menni fog az :)
2010. dec. 30. 12:34
 5/12 A kérdező kommentje:
15L csokit nagyon kivéteels eseményekkor eszem üdiőt sosem...de a kaja csökkentését megpróbálom:D:D:D és köccy:D
2010. dec. 30. 12:36
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ki kell ábrándítsalak, de a legcsúnyább én vagyok.
2010. dec. 30. 12:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
mindketten tévedtek , mert én vagyok :D
2010. dec. 30. 13:39
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Hazudsz :)
2010. dec. 30. 14:10
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

sajnos nem :D

de hogy ne csak offoljak , nem írtad le hogy mennyi az a felesleg , de van nekem nagyon sok ismerősöm akik kicsit ducibbak és úszkálnak a párkapcsolatokban , ha tetszel valakinek akkor úgysem az számít

persze az csak jó ha próbálsz ezen kicsit javítani , de emiatt ne érezd rosszul magad

2010. dec. 30. 14:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Á,én is így vagyok,de 11 évvel idősebben,nincs súly feleslegem más próblémám van magammal,most írtam ki rá kérdést.Egyet tudok javasolni próbáld meg magad elfogadni,mert úgy jársz mint én,mindenből kimaradsz,örök keseű és boldogtalan leszel.Még most tegyél ellene,amig nem késő.
2011. jan. 1. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!