Utálom önmagamat. Néha ugy érzem én vagyok a legcsunyább. mit tegyek?
Szia. Nekem is ugyanez a problémám.. nagyon nehéz,de csak te tudsz segíteni magadon. Vagy elfogadod magadat úgy ahogy vagy, vagy olyan hülyeséget csinálsz mint én, nem ettem semmit utána egy falat után is lelkiismeret furdalásom volt
és hányattam magamat. Ez mind abból alakult ki,hogy nem vagyok elégedett magammal.Szerintem ha valaki szeret, akkor a súlyfeleslegeddel együtt fog majd szeretni, és lehet még jól is áll. Gondolj bele abba,hogy te valamiért nem vagy ugyanolyan mint a mai lánykák, akik ugyanúgy néznek ki, különleges vagy, vagy benned valami olyan ami másban nincsen, és a belső értéked lehet sokkal többet ér mint az hogy neked nincs modell alakod. Remélem tudtam segíteni, és remélem te nem jársz úgy mint én. 15L
sajnos nem :D
de hogy ne csak offoljak , nem írtad le hogy mennyi az a felesleg , de van nekem nagyon sok ismerősöm akik kicsit ducibbak és úszkálnak a párkapcsolatokban , ha tetszel valakinek akkor úgysem az számít
persze az csak jó ha próbálsz ezen kicsit javítani , de emiatt ne érezd rosszul magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!