Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy tegyem tul magam a mamám...

Hogy tegyem tul magam a mamám halálán?

Figyelt kérdés
16 vagyok, a mamám szerdán lesz 1 hete h meghalt, azota lelkileg teljesen összeomlottam! szombaton barátaim elrángattak bulizni, de nem éreztem jol magam, alig vártam h hazaérjek! Egy dolog vigasztal h a barátom (pasim) velemvan, de ugyérzem már neki sem vagyok fontos! szerdán halt meg mama, akkor velem volt, és mondtam neki h ha tud akkor csütörtökön mindenképpen legyen velem, ha nincs más dolga! erre csütörtökön nem volt velem, este ment a haverjaihoz... ugyérzem már snekinek sem vagyok fontos, és nemtudom mikor leszek tul a mamám halálán sem, hiszen szinte ő nevelt fel! Ti mi tanácsoltok? Előre is köszi a válaszokat!
2009. jan. 26. 13:11
 1/3 anonim válasza:
100%
Reszvetem!Figyelj ha elvesztunk egy szerttunket azt nehez feldolgozni es nagyon sokaig faj.. Nekem 2eve halt meg a nagymamam es a nagytatam 3honap elteressel. Akkor volt egy baratom es amikor szuksegem lett volna ra, akkor nem volt mellettem es ez nagyon rossz volt.. Ne hidd h nem vagy fontos senkinek, mert igen is fontos ember vagy, problaj olyan dolgokat csinalni ami kicsit elvonja a figyelmedet anyukadrol,az majd megnyuktat..Ott vannaka barataid akik elvittek bulizni, nekik is fontos vagy, mert ki akartak zokkenteni abbol a helyzetbol...vigyazz magadra es kitartas!!!!
2009. jan. 26. 13:23
 2/3 anonim ***** válasza:
90%

Igazán sajnálom ami történt!

Viszont ezt le szeretném írni neked: nem csak az van amit az ember szeme lát.

Biztos furcsán hangzik és lehet el sem hiszed elsőre talán majd 45 éves korodra, de van örök élet!

És örökké élni fogunk, mindenki! Ha mamád hitt az Úr Jézus Krisztusban, biztos lehetsz benne hogy most a paradicsomban van és igazából nem is halt meg!!!

Mert az embernek nem csak teste van, lelke is!

A test az földi dolog itt kell maradnia, viszont a lélek az valami egészen más. Az mozgat minket és az nem hal meg soha!!! Mert amikor Jézus itt a földön járt, ezt mondta a halottról: "És bemenvén, monda nékik: Mit zavarogtok és sírtok? A gyermek nem halt meg, hanem alszik." (Mk.5,39)

Erre az igére támaszkodva mondom neked, mamád nem halt meg csak alszik. :o)

És ha valóban nem fogod tudni feldolgozni mamád elvesztését, olvasd a Bibliát mert az megvígasztalhat!

Teljes mértékben!

2009. jan. 26. 14:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Részvétem, ismerem az érzést.

Az előző válaszolókkal nagyon egyetértek, csak még hozzáfűznék valamit.

a leggyötrőbb fájdalmainkat is feloldja az idő. Minden

elmúlik és akkor helyet ad másnak. A szíved siratja a fájdalmat, amit kaptál, de a lelked örvendezik annak, amit általa nyer.

A tapasztalatot és a lelki erősséget, a fájdalom megerősíti, ez az, amit nyertél.

::

Gondolj bele, 16 éves vagy, még előtted áll az egész gyönyörűséges világ, 90 éves korodig még annyi minden történni fog veled! És igenis fontos vagy, és még leszel sok mindenkinek! Semmi sem véletlen, ami a világon történik.

A bibliát én is olvasgatom, és nagyon sokszor segített, ajánlom neked is, ha esetleg még elmondanál érte egy imát, az sokat jelentene neki.

Kívánom, hogy gyógyulj meg kívül-belül!

~~ÜDV~~

2009. jan. 28. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!