Hogyan tegyem elviselhetőbbé a nyaramat?
A nyarat utálom, ez már biztos. A suli is szar, de az nem volt olyan rossz érzés, mint most, hogy itthon vagyok. Bár suliba sem kedvelnek, utálom minden osztálytársam, csak 1-2 kivétel van. Az osztályból is csak 1 barátnőm van, amúgy több sincs. És most csak azt látom mindenhol, hogy mindenki jól érzi magát számomra pedig egyre vonzóbbá válik a penge, de nem lennék képes megölni magam, pedig sokkal jobb lenne.
Egyébként barátokat szerezni sem olyan könnyű, nekem lehetetlen, de komolyan. Tudom mire vagyok képes és azok a dolgok nem igazán kapcsolódnak emberekhez.
De ha így folytatom egész életemben egyedül maradok, az rossz lenne. Meg már nagyon megrémiszt, hogy egy csomót lógok ezen az oldalon.
irigykedni meg semmit tenni meg panaszkodni mindneki tud.
talán tenned kéne érte..ha utálsz mindenkit, és csak 1 barátod van(ami nem baj) akkor nem a másik 50 ember a hülye hanem benned van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!