Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak én vagyok olyan, h az...

Csak én vagyok olyan, h az egész nyaramat végig unatkozom?

Figyelt kérdés

Amikor suli van,alig várom,nyári szünet legyen,de amikor nyári szünet van,mint pl. most is,nagyon unatkozom.Tavaly és tavaly előtti nyarat is végig unatkoztam,észre se vettem és elment 2 hónap.Igazából nem csinálok semmit,reggel kelek 9-10 körül,kajázom,felöltözök,majd gépezek,aztán kicsit összepakolok,elmosogatok,ha anyu nincs itthon.délután tv-zek,vagy sorozatot nézek,mostanában a Második esélyt szoktam nézni.:),aztán eljön az este,vacsi,megint gép előtt,majd fürdés,fekvés,és újra indul minden.Néha találkozom a barátnőmmel 1 héten 3×-4×,meg fürödni is szoktam,meg napozni,.Meg van 2-3 nap,amikor elmegyünk a családdal a Balcsira,v valahová.És ennyi.Hiányoznak a "kalandok",ha értitek mire gondolok.:)Csak az a baj,h annyira megszoktam et,h már nem tudok belőle kimászni,nem merek kilépni belőle:(Más is van így ezzel??

egy 15 éves lány

2009. jún. 18. 13:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Sport? Olvasás? barátokkal kirándulás?
2009. jún. 18. 13:12
 2/15 A kérdező kommentje:

Én egy regényt írok,te meg elintézed 3 szóval:)ezt nem bántásból mondom,nehogy félreértsd.sportolni szoktam,mivel fogyózom,ezért minden másnap eljárok futni,este 1 órára.nem sok,de nekem pont elég.az olvasást rühelem,a kötelezőkön kivűl max.újságot olvasok.:)de idén nincs kötelező,hálistennek:)mint a kérdésben is írtam,az egész nyáron van 2-3,na jó 4 nap,amikor elmegyünk kirándulni egyet,családdal,meg a barátokkal.

De azért köszi a választ!:)

2009. jún. 18. 13:17
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Pasizz
2009. jún. 18. 13:17
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a te nyarad még eseménydúsnak is tűnik, én csak ülök itthon egész nyáron a szobámban mert ki nem merek menni mivel mindig rosszul vagyok a melegben. Barátaim nincsenek egyáltalán. Szüleim dolgoznak. Nyaralásra nincs pénz, nincs is kivel. 24 éves vagyok, minden nyaram így telt eddig hogy semmit nem csináltam csak olvasok és gépezek.
2009. jún. 18. 13:18
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy szó volt csak:D De ha "bejön" nem fogsz unatkozni:P
2009. jún. 18. 13:18
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
6.óta kb velem is így van,ilyenkor jobb híján rászokom a netre (barátok persze elutaznak,szóval...) de nem ajánlom,negatív példa vagyok,inkább sportolj,vagy olvass,vagy tanulj nyelvet
2009. jún. 18. 13:20
 7/15 A kérdező kommentje:
Hát a pasizás jó ötlet,de itt a környékbe egy jó pasi sincsen.Meg igazából most nem vágyom pasira,2 hónapja szakítottam az első pasimmal,és még fiatal vagyok,csak nyűg volt az egész kapcsolat,szóval most nem vágyom egy újra.
2009. jún. 18. 13:21
 8/15 A kérdező kommentje:
13:18 és 13:20 nak:a tavalyi nyaram még szarabb volt,akkor télleg csak benn ültem a szobába,és bámultam a tv-t,meg gépeztem,idén kicsit jobb a helyzet,de így is unalmas lesz az egész,de legalább örülök h nem vagyok egyedül ezzel:)
2009. jún. 18. 13:23
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Mintha a tesóm írta volna, csak ő extrémen lusta, nem mosogatna, pakolászna sportolna soha.

Én a Te korodban bandáztam. Nem csavarogtunk, hanem az utcán összegyűltünk fiatalok és fociztunk, tollasoztunk, bicikliztünk... Szép emlékeim vannak. Na de akkor nem volt számítógép (szerencsére). Kicsit mocorogjatok a barátnőddel. Ha csak sétálgattok, az is jó. Hátha leszólítanak helyes srácok, és akkor lehet barátkozni.:)

Szép nyarat!

2009. jún. 18. 13:37
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Esküszöm, irigyellek. én itt vagyok a vizsgaidőszak kellős közepén, bár annyi dolgom lehetne, hogy dögölhetek egész nap a gép előtt meg a tv-t nézzem... ez nekem hiú ábránd.. figyelj, ha unatkozol, millió egy dolgot csinálhatnál. én ennyi idősen egy percig nem unatkoztam nyáron, pedig akkor még nem is volt netünk (ez az időszak kb 2000-2004 nyara lehetett). tök jól elvoltam. átjöttek hozzám a barátnőim, vagy hol én mentem át hozzájuk, és ilyenkor zenét hallgattunk, filmet néztünk, kidumáltuk a pasikat, ruhákat próbáltunk, kifestettük egymást. telenonbetyárkodtunk is:) mindig kitaláltunk valamit, soha egy percig nem unatkoztunk.

hozzáállás kérdése az egész, hogy valaki utankozik-e vagy sem... esetleg keress a neten hasonló helyzetben lévő "sorstársakat" és csináljatok együtt valamit, menjetek együtt strandra, moziba, bulizni. de ha összedobtok egy kis pénzt, együtt lemehettek a Balcsira is pár napra, akár egy kempinge, hihetetlen jó buli az is!

2009. jún. 18. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!