Csak én vagyok olyan, h az egész nyaramat végig unatkozom?
Amikor suli van,alig várom,nyári szünet legyen,de amikor nyári szünet van,mint pl. most is,nagyon unatkozom.Tavaly és tavaly előtti nyarat is végig unatkoztam,észre se vettem és elment 2 hónap.Igazából nem csinálok semmit,reggel kelek 9-10 körül,kajázom,felöltözök,majd gépezek,aztán kicsit összepakolok,elmosogatok,ha anyu nincs itthon.délután tv-zek,vagy sorozatot nézek,mostanában a Második esélyt szoktam nézni.:),aztán eljön az este,vacsi,megint gép előtt,majd fürdés,fekvés,és újra indul minden.Néha találkozom a barátnőmmel 1 héten 3×-4×,meg fürödni is szoktam,meg napozni,.Meg van 2-3 nap,amikor elmegyünk a családdal a Balcsira,v valahová.És ennyi.Hiányoznak a "kalandok",ha értitek mire gondolok.:)Csak az a baj,h annyira megszoktam et,h már nem tudok belőle kimászni,nem merek kilépni belőle:(Más is van így ezzel??
egy 15 éves lány
Én egy regényt írok,te meg elintézed 3 szóval:)ezt nem bántásból mondom,nehogy félreértsd.sportolni szoktam,mivel fogyózom,ezért minden másnap eljárok futni,este 1 órára.nem sok,de nekem pont elég.az olvasást rühelem,a kötelezőkön kivűl max.újságot olvasok.:)de idén nincs kötelező,hálistennek:)mint a kérdésben is írtam,az egész nyáron van 2-3,na jó 4 nap,amikor elmegyünk kirándulni egyet,családdal,meg a barátokkal.
De azért köszi a választ!:)
Mintha a tesóm írta volna, csak ő extrémen lusta, nem mosogatna, pakolászna sportolna soha.
Én a Te korodban bandáztam. Nem csavarogtunk, hanem az utcán összegyűltünk fiatalok és fociztunk, tollasoztunk, bicikliztünk... Szép emlékeim vannak. Na de akkor nem volt számítógép (szerencsére). Kicsit mocorogjatok a barátnőddel. Ha csak sétálgattok, az is jó. Hátha leszólítanak helyes srácok, és akkor lehet barátkozni.:)
Szép nyarat!
Esküszöm, irigyellek. én itt vagyok a vizsgaidőszak kellős közepén, bár annyi dolgom lehetne, hogy dögölhetek egész nap a gép előtt meg a tv-t nézzem... ez nekem hiú ábránd.. figyelj, ha unatkozol, millió egy dolgot csinálhatnál. én ennyi idősen egy percig nem unatkoztam nyáron, pedig akkor még nem is volt netünk (ez az időszak kb 2000-2004 nyara lehetett). tök jól elvoltam. átjöttek hozzám a barátnőim, vagy hol én mentem át hozzájuk, és ilyenkor zenét hallgattunk, filmet néztünk, kidumáltuk a pasikat, ruhákat próbáltunk, kifestettük egymást. telenonbetyárkodtunk is:) mindig kitaláltunk valamit, soha egy percig nem unatkoztunk.
hozzáállás kérdése az egész, hogy valaki utankozik-e vagy sem... esetleg keress a neten hasonló helyzetben lévő "sorstársakat" és csináljatok együtt valamit, menjetek együtt strandra, moziba, bulizni. de ha összedobtok egy kis pénzt, együtt lemehettek a Balcsira is pár napra, akár egy kempinge, hihetetlen jó buli az is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!