Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak én vagyok olyan, h az...

Csak én vagyok olyan, h az egész nyaramat végig unatkozom?

Figyelt kérdés

Amikor suli van,alig várom,nyári szünet legyen,de amikor nyári szünet van,mint pl. most is,nagyon unatkozom.Tavaly és tavaly előtti nyarat is végig unatkoztam,észre se vettem és elment 2 hónap.Igazából nem csinálok semmit,reggel kelek 9-10 körül,kajázom,felöltözök,majd gépezek,aztán kicsit összepakolok,elmosogatok,ha anyu nincs itthon.délután tv-zek,vagy sorozatot nézek,mostanában a Második esélyt szoktam nézni.:),aztán eljön az este,vacsi,megint gép előtt,majd fürdés,fekvés,és újra indul minden.Néha találkozom a barátnőmmel 1 héten 3×-4×,meg fürödni is szoktam,meg napozni,.Meg van 2-3 nap,amikor elmegyünk a családdal a Balcsira,v valahová.És ennyi.Hiányoznak a "kalandok",ha értitek mire gondolok.:)Csak az a baj,h annyira megszoktam et,h már nem tudok belőle kimászni,nem merek kilépni belőle:(Más is van így ezzel??

egy 15 éves lány

2009. jún. 18. 13:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Jajj,én is így vagyok ezzel kb.De elhatároztuk a barátnőmmel,hogy idén nyáron nem az a lakásban ülős nyár lesz hanem,elmegyünk csavarogni a városba,strandra,átmegyünk egymáshoz dvd-zni,aludni,csinálunk vmi egyszerű sütit,turmixot:)Meg ilyenek,és rögtön nem unatkozunk:P

Na de eddig semmit nem tartottam be ebből:(

Beszélj a barátnőiddel,csináljátok ti is ezt,menjetek valamerre mindig:)Ismerkedjetek új emberekkel.Ezt most úgy értem,hogy elmentek sétálgatni,beültök valahova inni és ha láttok egy szimpatikus fiút/lányt menjetek oda hozzá.Így ti is jól szórakoztok és új barátokra is szert tehettek:D

Ha szeretnél beszélgetni írj privit!A válasz 100%

Remélem tudtam vmit segíteni:D

14/L

2009. jún. 18. 13:58
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Dettó. Az én nyaraim sem jobbak. Anyuék mindig mondják, hogy jaaj menjek ide-oda. De sokszor nincs kivel menni. Egész nap itthon döglök a gép előtt meg a tv előtt, és sokszor a tv-ben sincs semmi értelmes. Így van ez már évek óta. Táborba nem fogok menni 5. után, mentem legutóljára, ott is akikkel szóba álltam és megkérdezték hogy hanyadikba megyek a válasz után csak lestek, tátották a szájukat. Igaz, a környékemen sok fiú van, de egyik sem helyes. Elvagyok én a kisebbekkel is. Volt egy ismerős csaj, igaz alsós anyuák meg a szülei jóba voltak/vannak egy emeleten laktunk, de szeptemberben elköltöztek. Szóval nekem is az unalom jutott. Ja, és van kb 3-4 barátnőm de ők mind nyáron utazgatnak, mennek külföldre stb.

14/L

2009. jún. 18. 16:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Örülj neki, én meg dolgozni fogok egész nyáron, mert muszáj. Nem tudnánk megélni. És 12 óra talpalás ápolónőként nem egy leányálom. :) (amúgy imádom a munkámat,csak fárasztó). Bulizz amennyit tudsz, mert ha idősebb leszel,te is visszasírod a korodat. :)
2009. jún. 18. 16:13
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

nem...:S

én el se megyek bnőkkel, mert nincsenek igazán... aki menne velem vele nem mennék én...

blöh:( de még mindig jobb, mint a suli!

2009. jún. 18. 16:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Üdv. Sorstársak! :)

Jó azért tudni h nem csak én vok így. Meg én meglepődtem, h milyen sokan vagyunk.

Kérdező, amit leírtál, dettó ugyanez vonatkozik rám is.

Csak én még megpróbálok vmi diákmelót is szerezni.

2009. jún. 18. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!