Csak én vagyok olyan, h az egész nyaramat végig unatkozom?
Amikor suli van,alig várom,nyári szünet legyen,de amikor nyári szünet van,mint pl. most is,nagyon unatkozom.Tavaly és tavaly előtti nyarat is végig unatkoztam,észre se vettem és elment 2 hónap.Igazából nem csinálok semmit,reggel kelek 9-10 körül,kajázom,felöltözök,majd gépezek,aztán kicsit összepakolok,elmosogatok,ha anyu nincs itthon.délután tv-zek,vagy sorozatot nézek,mostanában a Második esélyt szoktam nézni.:),aztán eljön az este,vacsi,megint gép előtt,majd fürdés,fekvés,és újra indul minden.Néha találkozom a barátnőmmel 1 héten 3×-4×,meg fürödni is szoktam,meg napozni,.Meg van 2-3 nap,amikor elmegyünk a családdal a Balcsira,v valahová.És ennyi.Hiányoznak a "kalandok",ha értitek mire gondolok.:)Csak az a baj,h annyira megszoktam et,h már nem tudok belőle kimászni,nem merek kilépni belőle:(Más is van így ezzel??
egy 15 éves lány
Jajj,én is így vagyok ezzel kb.De elhatároztuk a barátnőmmel,hogy idén nyáron nem az a lakásban ülős nyár lesz hanem,elmegyünk csavarogni a városba,strandra,átmegyünk egymáshoz dvd-zni,aludni,csinálunk vmi egyszerű sütit,turmixot:)Meg ilyenek,és rögtön nem unatkozunk:P
Na de eddig semmit nem tartottam be ebből:(
Beszélj a barátnőiddel,csináljátok ti is ezt,menjetek valamerre mindig:)Ismerkedjetek új emberekkel.Ezt most úgy értem,hogy elmentek sétálgatni,beültök valahova inni és ha láttok egy szimpatikus fiút/lányt menjetek oda hozzá.Így ti is jól szórakoztok és új barátokra is szert tehettek:D
Ha szeretnél beszélgetni írj privit!A válasz 100%
Remélem tudtam vmit segíteni:D
14/L
Dettó. Az én nyaraim sem jobbak. Anyuék mindig mondják, hogy jaaj menjek ide-oda. De sokszor nincs kivel menni. Egész nap itthon döglök a gép előtt meg a tv előtt, és sokszor a tv-ben sincs semmi értelmes. Így van ez már évek óta. Táborba nem fogok menni 5. után, mentem legutóljára, ott is akikkel szóba álltam és megkérdezték hogy hanyadikba megyek a válasz után csak lestek, tátották a szájukat. Igaz, a környékemen sok fiú van, de egyik sem helyes. Elvagyok én a kisebbekkel is. Volt egy ismerős csaj, igaz alsós anyuák meg a szülei jóba voltak/vannak egy emeleten laktunk, de szeptemberben elköltöztek. Szóval nekem is az unalom jutott. Ja, és van kb 3-4 barátnőm de ők mind nyáron utazgatnak, mennek külföldre stb.
14/L
nem...:S
én el se megyek bnőkkel, mert nincsenek igazán... aki menne velem vele nem mennék én...
blöh:( de még mindig jobb, mint a suli!
Üdv. Sorstársak! :)
Jó azért tudni h nem csak én vok így. Meg én meglepődtem, h milyen sokan vagyunk.
Kérdező, amit leírtál, dettó ugyanez vonatkozik rám is.
Csak én még megpróbálok vmi diákmelót is szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!