Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valaki ír valamit, amitől...

Valaki ír valamit, amitől jobb kedvem lesz?

Figyelt kérdés

Már most el vagyok keseredve mert nincsenek barátaim, akikkel szilveszterkor elmehetnék bulizni, a szüleim pedig egyedül sehova sem engednek el. Szóval megint unalmasan velük fogom tölteni de ezt már meguntam. Olyan rossz érzés hogy mindenki mehet bulizni és szórakozik a barátaival én meg nem :(

15/L

2010. dec. 28. 20:36
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
60 évesen? akkor már nem hiszem, előbb meg nem valószínű hogy kialakul. :S
2010. dec. 31. 09:09
 22/25 anonim ***** válasza:

Én is 15/F vagyok, én sem járok bulikba, nem cigizek, és piálni is csak mértékkel. Nem vagy egyedül, sokan vannak ilyenek akiken kb átnéznek suliban és nem hívják őket sehova :/

Ha gondolod privátban írd meg az MSN címed

2010. dec. 31. 16:03
 23/25 anonim ***** válasza:

Én se voltam még diszkóban meg bulizni... és pl. sört életemben nem ittam még, míg a barátaim, akikből egyébként nem nézném ki, olyanokról beszélnek hogy a citromos gösser olyan-e mint a limonádé vagy mittomén... nem tom, nekem egyáltalán nem hiányzik

15/L

2010. dec. 31. 20:00
 24/25 anonim válasza:

törődj bele, ez örökké igy marad... magányosan fogod az egész életedet leélni...

...a szüleiddel

2011. jan. 3. 22:31
 25/25 anonim ***** válasza:

Én meg vizsgára fogok tanulni...

Amúgy általánosban és gimiben én is úgy voltam, mint te. De az egyetemi közösség nagyon jó. *.*

Ha nyitottan állsz hozzá az elején, az egyetemen nagyon jó kis társaságod lesz. :) Akkor majd lesz kivel bulizni, stb.

Addig is próbáld jól érezni magad. ;) Olvass, nézz filmet, rajzolj, írj...

Meg az se olyan rossz, ha átnéznek az emberen. Jobb, mintha a háta mögött beszélnék ki. És aki népszerű, azzal 90%ban ez történik. A háta mögött ilyen-olyan r_banc meg k_rva... Neked legalább nyugtod van ezektől. :)

2015. dec. 30. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!