Valaki ír valamit, amitől jobb kedvem lesz?
Már most el vagyok keseredve mert nincsenek barátaim, akikkel szilveszterkor elmehetnék bulizni, a szüleim pedig egyedül sehova sem engednek el. Szóval megint unalmasan velük fogom tölteni de ezt már meguntam. Olyan rossz érzés hogy mindenki mehet bulizni és szórakozik a barátaival én meg nem :(
15/L
Én is 15/F vagyok, én sem járok bulikba, nem cigizek, és piálni is csak mértékkel. Nem vagy egyedül, sokan vannak ilyenek akiken kb átnéznek suliban és nem hívják őket sehova :/
Ha gondolod privátban írd meg az MSN címed
Én se voltam még diszkóban meg bulizni... és pl. sört életemben nem ittam még, míg a barátaim, akikből egyébként nem nézném ki, olyanokról beszélnek hogy a citromos gösser olyan-e mint a limonádé vagy mittomén... nem tom, nekem egyáltalán nem hiányzik
15/L
törődj bele, ez örökké igy marad... magányosan fogod az egész életedet leélni...
...a szüleiddel
Én meg vizsgára fogok tanulni...
Amúgy általánosban és gimiben én is úgy voltam, mint te. De az egyetemi közösség nagyon jó. *.*
Ha nyitottan állsz hozzá az elején, az egyetemen nagyon jó kis társaságod lesz. :) Akkor majd lesz kivel bulizni, stb.
Addig is próbáld jól érezni magad. ;) Olvass, nézz filmet, rajzolj, írj...
Meg az se olyan rossz, ha átnéznek az emberen. Jobb, mintha a háta mögött beszélnék ki. És aki népszerű, azzal 90%ban ez történik. A háta mögött ilyen-olyan r_banc meg k_rva... Neked legalább nyugtod van ezektől. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!