Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valaki ír valamit, amitől...

Valaki ír valamit, amitől jobb kedvem lesz?

Figyelt kérdés

Már most el vagyok keseredve mert nincsenek barátaim, akikkel szilveszterkor elmehetnék bulizni, a szüleim pedig egyedül sehova sem engednek el. Szóval megint unalmasan velük fogom tölteni de ezt már meguntam. Olyan rossz érzés hogy mindenki mehet bulizni és szórakozik a barátaival én meg nem :(

15/L

2010. dec. 28. 20:36
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
Akkor ez nem jött össze. :)
2010. dec. 28. 22:07
 12/25 anonim ***** válasza:
Én Szolnoknál. Ez se jött be?:DD
2010. dec. 28. 22:17
 13/25 A kérdező kommentje:
Még nem voltam ott
2010. dec. 28. 22:19
 14/25 anonim ***** válasza:
én is itthon leszek... a barátnőim egy másik bartnőjükhöz mennek, akit én nem ismerek annyira sose voltunk igazán jóban, és ő engem nem hívott meg (nem is várnám el, nem azért, csak rossz hogy az összes barátnőm együtt lesz nála...) 15/L
2010. dec. 29. 12:27
 15/25 1kocka Milka csoki válasza:

Én inkább a kérdésre válaszolok (bár nem tudom, milyen vicceken, vagy dolgokon nevetsz)

--- Beleszartak az almámba :'( A reggel felkeltem, és kettévágtam az almám, és láttam, hogy bele van szarva a közepébe. Ki volt az?

Huh...másat nem tudok, rossz ézrés ha nem mehetsz oda, ahova a barátnőid...

De mindegyik barátnőd megy? Hívj meg 1-2 oda nállatok szilveszterezni, aztán nézhettek vmi jókis filmet, vagy tánc stb...?

:)

2010. dec. 30. 15:53
 16/25 anonim ***** válasza:

3 vizsgán buktam meg

a barátom a legjobb barátnőmmel csalt meg

leégett a házam

sáskajárás volt

aszály sújt minket

nem tudjuk eladni a repülőszőnyegeket

a teheneink megszöktek vagy farkasok ették meg őket

kikapcsolták a vizet meg a gázt

összetörtem a traktort

Már Allahban sem bízom!!

24F

2010. dec. 30. 16:09
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Figy 15/F vagyok de még életemben egyszer nem voltam semmilyen buliban, vagy diszkóban. És azt hiszem nem vagyok kevesebb. Sőt, inkább maradok józan minthogy részegen telehányjam az utcákat, meg a lakást.
2010. dec. 30. 17:52
 18/25 1kocka Milka csoki válasza:
100%

utolsó: te aztán nem vagy mindennapi :) ritkán lehet találni ilyen fiúkat.

Bocs az offért :)

2010. dec. 30. 18:24
 19/25 A kérdező kommentje:
Én sem akarok lerészegedni vagy drogozni, de abból semmi baj nem lenne ha életemben legalább 2x elmennék bulizni...
2010. dec. 30. 18:29
 20/25 anonim válasza:
Hát most ez egy ilyen..majd fogsz Te még bulizni ne aggódj:)
2010. dec. 30. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!