Mitől lehetne jobb a kedvem?
Figyelt kérdés
Már több,mint 2 éve állandóan rossz a kedvem,és egyre rosszabb. előző év,nagyon rossz volt,de az utobbi két hónap borzalmas! Egyre kevesebb értelmét látom az életemnek,egyre több problémám van,amit nem tudok megoldani,nem írom le hosszú,és csak magamnon tudok segíteni...nem tudok aludni,rémálmaim vannak:S egésznapo ideges vagyok és összev-issza eszek, a nem alvástól fáradt vagyok mindig,suliba nem mennek a dolgok...és már kezdek meghülyülni,szellemeket látok,pedig tudom,hogy nincsenek:S2010. nov. 3. 19:44
1/4 anonim válasza:
Ezt a problémát neked kell megoldani, de annyit tudok javasolni, hogy próbálj meg másra gondolni, vagy keresd meg az okot, hogy miért viselkedsz így, én PL.: mindig nevetek, bármit mondjanak, mások, mint ha nem is azzal a dologgal törődnek. Remélem azért ha a dolgokra rájössz akkor érteni fogod, s megnyugodsz és minden visszaáll régi kerékvágásba.
Sok sikert :D
2/4 anonim válasza:
Valszeg depressziós vagy, menj el pszichológushoz!
3/4 anonim válasza:
ne törődj másokkal, legyél egyedül is boldog. mosolyogj ha látsz egy olyan embert az utcán aki mosolyog, mosolyogj ha süt a nap, magadnak tudsz jókedvet csinálni, pusztán azzal, hogyha elhiszed hogy lehet.amúgymeg beszélgess az emberekkel,szeretni fognak, te is őket, kölcsönösen szeretni fogjátok egymást, nem leszel magányos, és jó lesz a hangulatod, mert tudsz majd kire számítani.
4/4 anonim válasza:
Zsebhokizz naponta kétszer! 10-ből 9 mosógépszerelő ezt ajánlja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!