Hol tudok beszélni istennel?
Figyelt kérdés
szeretném neki megköszönni a sok "jót" amit okoz nekem az életem során,az imáimat nem hallgatja meg,hol tudnám elérni az urat?2010. dec. 28. 13:11
11/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok, bocsi, csak nem vettem észre, hogy a jót ironikusan érted, és sírni akarsz neki, nem pedig hálát adni.
Mindig először önmagadban keresd a válaszokat. (könnyű mindig mást hibáztatni!!!) Talán neked kéne változnod, talán csak a népiesen karmának nevezett folyamatot éled, és ezek szerint akkor sok rosszat teszel. Eleve, ha csak önmagad érdekel, akkor ne is számíts másra. Ha segítesz valakin, akinek ezzel jót teszel, akkor talán rajtad is segít valaki, vagy meglelheted a módját, hogyan segíts önmagadon.
12/12 anonim válasza:
imaban lehet beszelgetni vele, ha nem tudom hogy kell akkor leirom: keresel egy csendes helyet pl szoba ahol nem megy a zene vagy valami hangos dolgok, lehet terdelni vagy ulni vagy barmilyen pozicioban, osszekulcsolod a kezed, es a sajat szavaiddal es tiszta szivbol elmondod a haladat es ha kerni akarsz megkered hogy adjon segitseget a megprobaltatasokban vagy nehezsegeken vagy hogy mit szeretnel. es hittel kell kerni kivansagokat es ha semmeilyen hittel erzes nincs akkor nem tortenik meg amit szeretnel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!