Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerettek a továbbtanulásról...

Szerettek a továbbtanulásról beszélni, mer én nagyon rühellek?

Figyelt kérdés

ha bármikor testvérem szóba hozza inkább kimegyek a szobából

miért érzek ekkora utálatot a téma iránt?

nincs jövőképem vagy miért lehet? ambiciózus vagyok, vannak céljaim inkább 1-2 évre nézve is de vannak

sajnos még nem tudom mi az amit igazán szeretnék csinálni,

érdekel a gitározás. filmszerkesztés mind2-t csak hobbi szinten csinálom...

17f

2011. aug. 17. 15:05
 1/10 anonim ***** válasza:

Dettó, csak én 'eggyel lejjebb' vagyok. Most leszek nyolcadikos.:D

De ugyanúgy vagyok vele, mint te, leginkább azért, mert nincsenek elképzeléseim a jövőmet illetően. Nálad is ez lehet a probléma, ahogy már magad is bevallottad ('sajnos még nem tudom mi az amit igazán szeretnék csinálni').

2011. aug. 17. 15:11
 2/10 anonim ***** válasza:
én is ugyanígy voltam ezzel!most esti gimibe járok:)(fogok járni) de ezt az iskolakezdési hercehurcát is utáltam de nagyon:D
2011. aug. 17. 15:16
 3/10 anonim ***** válasza:

Én azt utálom, ha kérdeznek, faggatnak és tanácsokkal traktárnak hogy. Mi szeretnék lenni, nagyon jól tanuljak! meg hogy "nem mindegy, milyen egyetemre vesznek föl!" -szóval az ilyeneket. Magamban viszont nagyon szívesen álmodozom a jövőről, amíg lehet :)

16/L

2011. aug. 17. 15:17
 4/10 anonim ***** válasza:
jaj igen.. én is tusoltam ezt a témát, mert nem tudtam semmi konkrétat, hogy mit akarok tanulni. szóval rá kell jönni, aztán majd szívesen beszélsz róla, ha már célba vetted.. vagy ha már az egyetemen vagy :P
2011. aug. 17. 17:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem fingom sincs a jövőmről.
2011. aug. 17. 20:49
 6/10 A kérdező kommentje:

egy retardált lónak ált nem is szokott lenni...

xd

2011. aug. 17. 21:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Azt hiszed, hogy két lábbal nem lehet szénát enni?
2011. aug. 17. 21:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Én pont a másik eset vagyok, ez lesz az utolsó évem gimnáziumban de már az elkövetkező 10 évemet elterveztem :D Egy elég sok tanulást igénylő munkát szeretnék, de már úgy terveztem hogy egy év kihagyás után külföldön kezdeném az egyetemet. Ezért már két éve folyamatosan próbálok tenni. Viszont itthon mindig csak lehurrognak. Ha valaki kérdezi és én válaszolok akkor látom a kérdezőn hogy nem tetszik neki a válasz, hogy nem nézi ki belőlem vagy csak nagyot mondónak hisz. Ezért inkább nem is hozom fel a témát ha lehet.
2011. aug. 18. 01:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Én szeretek, nemtudom, hogy miért, de szeretek. :) Vannak céljaim, teszek is nagyon sokat értük, de a családom lenézi ezeket a dolgaimat. Azt mondják, hogy majd kiforr még, hogy mi lesz belőlem, de én már biztosra tudom, céltudatosan rendezgetem a dolgaimat, de ez nem igazán érdekli őket, meg úgy gondolják, hogy az csak egy hóbort. Pedig ha tudnák... De nem baj, majd meg fognak lepődni! :)
2011. aug. 18. 18:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Az általánosból való ballagás utáni nyáron minden második ember a továbbtanulásról kérdezett.. annyira roncsolták az agysejtjeimet, hogy csoda h eddig kibírtam a gimiben xd
2011. aug. 19. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!