Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mitől lehet ez a hihetetlen...

Mitől lehet ez a hihetetlen szintű ingadozás?

Figyelt kérdés

Nem találom a köztes állapotot. Vagy hihetetlenül jól érzem magam, vagy nagyon rosszul. A társadalom által kinevezett fogalmak szerint vagy totális "lúzer"-nek érzem magam, vagy "király"-nak. Van, hogy embereket helyezek magam fölé, hogy soha nem érhetek fel hozzájuk és elkezdek valakitől csak úgy "félni" vagy dominánsabbnak érzem magamnál, van mikor pedig én érzem magam mindenki fölött, sosincs megállás állandóan váltakozik. Vagy lúzer idiótának néznek, vagy beképzeltnek. Itthon képzeletben mindig elképzelem, ahogy bemegyek és mi mindent csinálok, mit fogok mondani, kinek stb.. De élőben már reggel ott az az érzés, hogy "majd holnap" vagy "majd máskor" vagy a többi kifogás magamban, hogy "most nem alkalmas" és taszítást érzek rá, hogy megtegyek dolgokat, egyszerűen képtelenségnek tűnnek, majd egyre jobban lefáradok és vége a napnak...

Az utolsó hetekben (mert most ugye már szünet van) már teljesen halkan beszéltem, a hangomat sem szeretem túlzottan, idiótának érzem belül magam amikor megszólalok, pedig nagyon hangosan is tudok, de bennem van az, hogy ez "nem olyan" mint amit szeretnék kiadni, hiszen csak azzal a bizonyos hanggal érhetem el azt a hatást amit elképzeltem előtte, de mégsem az jön ki. Már kiabálni sem tudok.

Pedig olyan akarok lenni aki tele van energiával, olyan dolgokat mondanak el mások ahogy telik az idő, amikre én már rég rájöttem vagy halottam én is, csak nem mondtam ki.

Kezdem azt érezni, hogy a céljaim elérésében gyógyszeres beavatkozásra lesz szükség, ami közömbössé tesz az emberekkel szemben és képes leszek belül is lesz@rni őket, mivel kívül úgy tűnik mintha most is ezt tenném, csak senki nem tudja, hogy nem így van.

2010. dec. 21. 15:11
 1/7 anonim ***** válasza:
mintha én írtam volna :S
2010. dec. 21. 15:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
ez durva full ilyen vagyok én is. most akartam én is kérdezni xDD
2010. dec. 21. 15:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

társadalmi bizonytalanság, egyedüllét, elhidegülés, ezért valós értékítéletre sem vagy képes magaddal szemben. valószínűleg sikerekre lesz szükséged(valódira), és társaságra(valódira - megértés, megbecsülés, stb, csak pont itt a buktató, más értékrendben nem nyerheted el).

határozottabbnak kellene lenned, és úgy viselkedni, hogy tudod azt amit tudsz, és aszerint is élsz. nem kell félned az emberektől, sem alá sem fölé helyezni senkit senkinek

a fáradtságod ellen sport, tudatos étkezés, lelki harmónia megteremtése szükséges, amiben sokszor szintén a jó társaság a megoldás, és az önismeret/meditáció akármi ami önmagaddal egyensúlyba hoz.

2010. dec. 21. 16:27
 4/7 anonim ***** válasza:

dETTÓ EZ VAN VELEM IS!!!:O

mondjuk nálam ez már súllyosabb.Nem szeretek lassan emberek társaságába lenni félek tőlük nagyon.Szerintem lehet megkéne ejteni egy pszichiátriát. Viszont anyu nem akarja.

2010. dec. 23. 11:41
 5/7 anonim ***** válasza:
bipoláris zavar/mániás depresszió?
2010. dec. 23. 14:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Az öngyilkossági kísérletet leszámítva szinte mind igaz rám. Ha így érzem a legjobban magam akkor ez talán nem is betegség.
2010. dec. 23. 14:36
 7/7 anonim ***** válasza:

16:27 vagyok

ha te így érzed magad a legjobban, akkor ez állapot, nem betegség, nem javítható. de abban is lehet igazság, hogy a tél miatt időszakosan előjön. abnormális dolog, hogy az ember hidegben és sötétben ugyanúgy akar teljesíteni, mint nyáron. ezek nagyon megviselik a szervezetet, és kimerítik. természetes a téli inaktivitás

2010. dec. 28. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!