Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Előfordult már veled, hogy...

Előfordult már veled, hogy rádjött valami hihetetlen nagy félelem, kétségbeesés "minden ok nélkül"?

Figyelt kérdés

Van okom kétségbeesni nem mondom,hogy nincs,de ezek az okok megvoltak 1 vagy 2-3 hónapja is,azóta nem mondhatnám,hogy súlyosbodtak volna.

Akkor is voltam kétsébeesve,vagy éreztem,hogy kilátástalan az anyagi helyzetem,de megpróbáltam megnyugtatni magam,hogy átvészeljük ezt idővel,ahogy mindenki más is,minden mást!

Az utóbb 1 hétben viszont egyik pillanatról a másikra előjön egy "jajjisten mittegyek" érzés,amit szinte nem is tudok mihez kötni,mégis 1000rel ver a szívem,összecsuklik a lábam,néha még el is sírom magam és úgy érzem perceken belül összedől a világ!

Soha nem voltam egy felelőteln ember,aki nem foglalkozik a problémákkal,de soha nem is agyaltam rajtuk órákat,szóval ezért sem értem,hogy most mi ez!

Volt már valaki,akivel ez szintén előfordult és ha igen,hogy kecmergett ki belőle?

2009. ápr. 22. 14:23
 1/8 anonim ***** válasza:
30%
Nekem volt ilyenem, mikor beteg volt a kutyám, szapora légzésem is lett és tök rosszul lettem.
2009. ápr. 22. 14:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen,de Te tudod,hogy a kutyád miatt volt és feltételezem,hogy nem jött elő ez újra és úja és újra!
2009. ápr. 22. 14:32
 3/8 anonim ***** válasza:
95%

Egyszer barátnőmmel mentünk a sarki közértbe és elment mellettünk egy motoros. A motorral le akart parkolni a gyógyszertár elé, csakhogy ilyen kavicsos volt az út. A motor motor megcsúszott, és nem volt leállítva a motor motorja. Tehát ami az autókban is van. A motoros ott feküdt a földön, a barátnőm és én pedig leblokkoltunk és meg se tudtam mozdulni. Aztán kijöttek a gyógyszertárból és segítettek. De nagyon rossz volt, hogy én nem tudtam.

Tegnap pedig jött az ellenőr a buszon. Még sosem láttam, mert olyan környéken lakunk ahol kevésbé járnak. Volt nálam bérlet, mindig van, mégis mikor odaállt mellém, azt hittem szívinfarktust kapok. A szívem nagyon gyorsan vert, és remegtem még akkor is mikor leszálltam...

2009. ápr. 22. 14:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Kb. ötször volt már ilyesmim, voltam dokinál aki azt mondta nem vagyok pánikbeteg csak néha van ilyen rohamom.
2009. ápr. 22. 14:37
 5/8 anonim ***** válasza:
95%
Lehet hülyeség de ha sűrűn van veled ilyen az pánikbetegség nekem volt ne szórakozód el mert el tud durvulni...
2009. ápr. 22. 15:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
velem szokott lenni. de tényleg mindenféle racionális ok nélkül. nem túl gyakran, de olykor napokig, vagy össze-vissza hullámzik a hangulatom. szórakoztató tud lenni.
2009. ápr. 23. 11:54
 7/8 anonim ***** válasza:
91%
Néha, amikor "félelmetes" filmet látok, vagy valami "félelmeteset" hallok, akkor van ez így velem. Pl. egyszer a suliban a globális felmelegedés hatásairól tanultunk, akkor is ez volt. Mások hamar túllépnek az ilyen dolgokon, én napokig félek, éjszakánként pedig teljesen pánikba esek, néha úgy érzem, meghalok. Ilyenkor az szokott segíteni, ha valaki velem van, akit szeretek, vagy megnézek egy jó filmet, elolvasok egy könyvet. Általában pár nap alatt elmúlik.
2009. ápr. 23. 17:51
 8/8 anonim ***** válasza:
43%

Nekem a tegnapi napom ilyen volt.

A sok stressz miatt van az egész.. minden ilyennek van oka.

2009. ápr. 23. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!