Előfordult már veled, hogy rádjött valami hihetetlen nagy félelem, kétségbeesés "minden ok nélkül"?
Van okom kétségbeesni nem mondom,hogy nincs,de ezek az okok megvoltak 1 vagy 2-3 hónapja is,azóta nem mondhatnám,hogy súlyosbodtak volna.
Akkor is voltam kétsébeesve,vagy éreztem,hogy kilátástalan az anyagi helyzetem,de megpróbáltam megnyugtatni magam,hogy átvészeljük ezt idővel,ahogy mindenki más is,minden mást!
Az utóbb 1 hétben viszont egyik pillanatról a másikra előjön egy "jajjisten mittegyek" érzés,amit szinte nem is tudok mihez kötni,mégis 1000rel ver a szívem,összecsuklik a lábam,néha még el is sírom magam és úgy érzem perceken belül összedől a világ!
Soha nem voltam egy felelőteln ember,aki nem foglalkozik a problémákkal,de soha nem is agyaltam rajtuk órákat,szóval ezért sem értem,hogy most mi ez!
Volt már valaki,akivel ez szintén előfordult és ha igen,hogy kecmergett ki belőle?
Egyszer barátnőmmel mentünk a sarki közértbe és elment mellettünk egy motoros. A motorral le akart parkolni a gyógyszertár elé, csakhogy ilyen kavicsos volt az út. A motor motor megcsúszott, és nem volt leállítva a motor motorja. Tehát ami az autókban is van. A motoros ott feküdt a földön, a barátnőm és én pedig leblokkoltunk és meg se tudtam mozdulni. Aztán kijöttek a gyógyszertárból és segítettek. De nagyon rossz volt, hogy én nem tudtam.
Tegnap pedig jött az ellenőr a buszon. Még sosem láttam, mert olyan környéken lakunk ahol kevésbé járnak. Volt nálam bérlet, mindig van, mégis mikor odaállt mellém, azt hittem szívinfarktust kapok. A szívem nagyon gyorsan vert, és remegtem még akkor is mikor leszálltam...
Nekem a tegnapi napom ilyen volt.
A sok stressz miatt van az egész.. minden ilyennek van oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!