Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen hátrányaim származhatna...

Milyen hátrányaim származhatnak abból, ha csendes, nem társasági ember vagyok?

Figyelt kérdés

Mindig is magamnak való,visszahúzódó lány voltam már egészen ovitól kezdve.Mindenki a környezetemben szomorúnak és csendesnek lát.Az utóbbi igaz,de szomorú nem vagyok,egyszerűen csak ilyen vagyok:).Általában legtöbben mikor meglátnak azt hiszik,hogy én egy nagyszájú,flegma,beképzelt lány vagyok és meglepődnek,mikor épp az ellenkezőjét tapasztalják.Nincsenek barátaim,de ha valaki érdeklődést mutat irántam és kezdeményezi a beszélgetést,akkor szívesen eldumálok vele:).Viszont nagyobb társaságban egyszerűen teljesen kívülállónak érzem magam..

Megváltozni senki kedvéért nem vagyok hajlandó,én szeretek csendes lenni,csak már kezdem unni,hogy mindenki ezzel ba*ztat..A kérdésem az lenne,hogy a későbbiekben származhatnak-e ebből hátrányaim?Ha igen,mifélék?

18/L

2010. dec. 18. 16:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
51%
Csendes emberhez csendes illik, mert, ha a másik beszédes, akkor a másikat eltolja, és kiszolgáltatott lesz. Az egyik csak beszél, beszél, míg a másik csak hallgat.
2014. febr. 5. 21:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Teljesen ilyen vagyok mint amit leírtál, kérdező. :)

Változott azóta valami? Mi a helyzet most feléd? :)

18/L

2017. jan. 9. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!