Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Félek a sötétben? Hogy győzzem...

Félek a sötétben? Hogy győzzem le?

Figyelt kérdés
Én félek a sötétben és nem tudom legyőzni a félelmemet adjatok tippeket lééci !:) :(
2010. dec. 16. 15:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
elöszőr fel kell fognod, hogy ha sötét van, akkor ugyanolyan minden mint világosba, csak éppenséggel nem látsz mert sötét van, szóval ugyan az minden mint világosba. ha ezt belátod, akkor igazából nem is lesz okod félni, mivel világosba gondolom csak nem félsz. másik tippem meg hogy csukd be a szemed, gondolj szép dolgokra, és ne a sötétet nézd mert odaképzelsz minden félét ami ott sincs.
2010. dec. 19. 14:50
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

:)

2010. dec. 20. 13:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Én is félek a sötétben,vagyis már nem de régebben nagyon paráztam... Én azt csináltam, hogy egyszerűen gondolatban a félelmeimet felírtam egy táblára, aztán letöröltem. És kényszerítettem magam, hogy ne gondoljak semmire sem, próbáltam kiüríteni az agyamat. És ha újra előjött a gondolat, akkor gyorsan igyekeztem másfelé terelni. Meg ezt még kiskoromban csináltam, de hatásos, hogy azt képzeltem, hogy a testemet valamiféle kék burok(lehet más színű is)veszi körül, ami megvéd engem a szellemektől és a gonosz lényektől. Ha erősen koncentrálsz erre, tényleg megvéd, és hatásos tud lenni:)

Az, ha égeted a lámpát, az csak rövid távon hatásos, nekem nem vált be.Remélem,tudtam segíteni!

2011. jan. 2. 11:54
 14/14 A kérdező kommentje:
Kösz szépen ari vagy!:)
2011. jan. 3. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!