Félek a sötétben? Hogy győzzem le?
Figyelt kérdés
Én félek a sötétben és nem tudom legyőzni a félelmemet adjatok tippeket lééci !:) :(2010. dec. 16. 15:01
2/14 Cory Rose válasza:
Mitől félsz pontosan, hogy mi fog történni?
3/14 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok és attól félek hogy a szellemek néznek vagy ott állnak mögöttem és olyanok ne jöjjenek hogy szellemek nem léteznek tudom de én félek és tippeket szeretnék, nem beszólásokat előre is köszi az ÉRTELMES válaszokat
2010. dec. 16. 16:11
4/14 anonim válasza:
Csak arra lennék kíváncsi, hogy van e olyan ismerősöd aki meghalt? Mert ha igen...akkor lehet, hogy ott vannak. És te ezt érzed..persze az is lehet, hogy paranoiás vagy. De nem hiszem. Ha nem halt meg senkid vagy valami akkor itt van pár tipp: -kis éjjeli lámpa égjen, -telefonon halgass zenét, -telefonod fénye világítson stb. rengeteg megoldás van!
5/14 Cory Rose válasza:
Amúgy én az előszobában szoktam égetni a villanyt, bár az nem a sötét miatt van mert engem alapból zavar a fény..
De te gondolom szüleiddel laksz, ha van külön szobád a kislámpa jó ötlet lehet. Ha nagyon erős a fénye esetleg vegyél bele alacsonyabb wattosat, ami nem olyan világos.
6/14 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket nagyon sokat segítetteek és ugyis most kapok telót karira köszönöm szépen írjatok továbbra is köszönöm
2010. dec. 16. 17:03
7/14 anonim válasza:
van egy jó film: paranormal activity - ezt nézd meg , azonnal elmúlik a félelmed
8/14 anonim válasza:
Szió én is félek, 19 éves vagyok, egyszerűen folyamatosan azt érzem, hogy valaki ott van!!! Igyekszem gyorsan kimenni pisilni este. Valószínűleg leginkább egy pszichológus segíthetne, de lusta vagyok elmenni.
9/14 anonim válasza:
Olvasd a Bibliát, hogy megismerd Istent és az Ő Fiát Jézus Krisztust, aki meg tud szabadítani minden olyan félelemtől, ami az embert rabságban tartja. Hiszen ha Isten velünk van, akkor ki lehet ellenünk. A Bibliában több mint 300-szor szerepel az a szó, hogy: NE FÉLJ!
10/14 A kérdező kommentje:
KÖSZI a válaszokat írjatok továbbra is!:)
2010. dec. 17. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!