Hogy győzzem le a "nyomiség" érzését? :S 17/L
Ne légy szomi!
Szerintem többet kéne mosolyognod!Tudod sosem szabad azt látniuk hogy rossz kedved van meg ilyenek!A jó kedv mindig is vonzotta az embereket,és ha valakire rámosolyogsz az általában visszamosolyog!
A barátok miatt ne izgulj én is csak 19 évesen szereztem magamnak igazi pajtikat! :)
Szia!
Szerintem ez a "többet kellene mosolyognod" dolog nagyon erőltetett. Már miért/hogyan mosolyogna ha egyszer rossz kedve van, mert úgy érzi,hogy senki sem szeretni Valaki mindennek ellenére képes arra,hogy kényszeredetten mosolyogjon azokra az emberekre akik semmibe sem veszik?
Kérdező!
Velem is hasonló a helyzet, mondjuk azért hozzám szólnak , és nem néznek semminek(szerintem), én vagyok az aki egy senkinek érzem magam sokszor. Én nem járok már iskolába de járok közösségbe, mert sportolok, és hát a csapattársaimmal egyáltalán nem tudok beszélgetni semmiről, de ezt úgy értsd,hogy SEMMIRŐL. Valószínűleg közrejátszik az is,hogy a többségükkel nem vagyunk egy korosztály, de azért korombeliek is vannak és velük sem tudok kommunikálni. Konkrétan van olyan ember a csapatban, nem is egy akivel 1-2 szónál többet nem is beszéltem még. Nekik folyamatosan be nem áll a szájuk, sport közben is, én meg csak nézem őket és meg sem tudok szólalni. Nem tudom,hogy bennem van-e a hiba, de én nem tudok kényszeredetten rájuk mosolyogni, ha egyszer sza.r a kedvem és az a baj,hogy minden érzésem látszik rajtam, nem tudom megjátszani magamat.
Tudom ez nem vigasztal, de azért láthatod,hogy nem csak neked van ilyen problémád. Sajnos a kérdésedre nem tudom a választ, de ha írsz privit talán együtt kitalálhatjuk:)
Ne keseredj el, mert nem vagy "nyomi".
21 L
Nem azt írtam hogy azokra mosolyogjon akik semmibe sem veszik mert azokkal nem is kell törődni.
Két módszer van a dolgokra.Vagy arra gondolsz hogy lehetne sokkal rosszabb is és örülsz annak amid van vagy megpróbálod saját magad felvidítani.Én is mikor depis vagyok akkor rengeteg vígjátékot nézek(azok a 70 éves show,Így jártam anyátokkal,Agymenők stb)Ezek felvídítanak,innen mindig rajtam marad egy pici.Menj ki a szabadba mikor süt a nap és érezd jól magad.De bele is sz arhattok az egészbe és lessz ami lessz.
21l!Szerintem nem Veled van a hiba mert nem tehetsz arról hogy még nem találkoztál olyannal akivel jól kijössz szal Neked is fel a fejjel,majd lessz jobb is.Meg lehet hogy a számodra szimpatikus emberekkel érdeklődőbbnek kéne lenned.Egy társalgást egyszerű dolgokból is fel lehet építeni...
Remélem majd megtudjátok oldani a dolgotokat,és van abban igazság ha boldogabbnak ládszol akkor jobban tapadnak az embertek .
Üdv!
"Ahhoz ott van alul a "értesítsunk ha új válasz érkezik" gomb ;) Nem kell feleslegesen írkálni :@"
Most te is feleslegesen írtál barátom.
Ugyanazt teszed amiért másokat elítélsz:)
Bár ezen nem lepődök meg.
Az ego működési elve ilyen.
Tegnap 23:39
21L vagyok.
Lehet,hogy érdeklődőbbnek kellene lennem, nem mintha annyira szimpatikus lenne bármelyikőjük is, de egyébként sem merek nagyon kezdeményezni, inkább meghúzóom a háttérben és hozzá e szólok. Van egy srác a csapatban, akinek van pár szimpatikus megmozdulása(nem érdekel mint férfi), és egész jó fejnek tűnik néha, de még csak nem i beszéltünk 1-2 szónál többet, és mintha rám sem akarna nézni, ha ránézek, akkor azt érzem mintha kerülné a tekintetemet. Igaz,hogy az elején nagyon zavarban voltam és szinte sosem néztem senkire és lehet,hogy ezért viszonyul így hozzám, de azóta azért már változozz a helyzet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!