Göndör hajam van, de ne szépen göndörödik mindenütt és ezért elhanyagolt haj, ápolatlanság érzését kelti bennem. Mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
4 éven át vasaltam a hajam, mert nem bírtam megbarátkozni, hogy a szögegyenes hajamból hirtelen nem gyűrűs, hanem finoman göndör hajam lett. Már egy éve, hogy nem vasaltam, vagyis vasaltam, de nagyon ritkán. Viszont, van ahol nagyon szépen göndörödik, de halántékom és a homlokomnál kinövő hajam meg a teteje, kócos, szálazik és nem szép egybefüggő. Mit kezdhetnék ezzel?2011. aug. 16. 11:10
1/5 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=AXqZy3l6jAg
Remélem segítettem.Vizes hajjal próbáld meg tartósabb marad , és a hullám is jobban fog igazodni a hajadhoz.Mivel eleve göndör a hajad.
2/5 anonim válasza:
Én rövidre vágatnám, akkor ez nem gond. Mondjuk én alapból rövid hajú nő vagyok, szóval ez nem mindenkinek megoldás, csak aki meri vállalni.
3/5 A kérdező kommentje:
Volt rövidhajam, akkor bekunkorodott az egész és úgy néztem ki mint egy bohóc, nem tudtam vele semmit csinálni.
2011. aug. 16. 15:49
4/5 anonim válasza:
Nem volt elég rövid. :) Halle Berry rövid hajára emlékszel?
5/5 A kérdező kommentje:
Attól rövidebb meg nem tetszik, mivel elég hosszú az arcom és kicsi szemeim vannak, így még jobban kiemelkedik a nagy fejem :/
2011. aug. 16. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!