Télutáló társaim, hogyan vészelitek át?
A gondolatok, az a lényeg! Figyi: Most még nem szabad arra gondolnom, hogy tavasz jön, el kell terelni a figyelmemet mással. Várni kell a karácsonyt meg a szilvesztert, mintha azok is lennének olyan nagy dolgok, mint a nyár. (Persze erre az utolsó tagmondatra se szabad gondolni, el is felejtem, ha befejeztem a válaszolást.) Utána a báli szezont lehet várni/élvezni.
Örülni kell minden szép napnak. A minap is azt mondtam magamban: Olyan ragyogóan süt a nap, hogy lefényképezve el lehetne adni nyárnak. Csak persze fenyőfás részt kell fotózni a képre, nem kopasz fást.
Február elején már lehet ilyeneket gondolni: lehet, hogy nem jön vissza ez a hülye hideg. Ha csípős, szeles idő lesz, vagy hideg eső, akkor az mindig éjjel lesz majd, meg se érzem! És persze, élni kell az életet, nem szabad túlságosan erősen várni...
(Soha nem szabad túlságosan várni... azalatt az idő alatt várás helyett még lehet élni, örömöt keresni...)
18:17 Nem, én csak felsoroltam az ellenérveket. Hozzátenném, mindennek van jó, és rossz oldala is. A télben is van szép, a nyárban is van szép.
Minek teszel fel ilyen kérdést? Tudod jól, hogy úgyis vannak emberek, akik imádják e telet és úgyis le fogják írni a véleményüket, tehát, ha ilyen kérdést kiteszel, akkor legalább azt ne írd oda, hogy ""én szeretem a telet mert szép" emberek is kíméljenek."
Mert mindenkinek van joga leírni a véleményét. És azzal, hogy kiírod, hogy ne írjon az, aki szereti a telet, meg aki te ellened van, azzal még nem kell senkinek sem betartani, mert "hű, a kérdező azt mondta, akkor most már nem is fogok írni" alapon. Ez van, ezt kell szeretni. És lehet minden télen duzzogni a hideg meg egyéb kellemetlen dolgok miatt, vagy nézhetjük pozitívan is, és így kevésbé leszünk elviselhetetlenek a családunk ill. más-a környezetünkben élő- emberek számára.
szép a téli táj, meleg lakásból nézve.
amúgy meg,addig nem megyek ki ameddig nem muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!