Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kedden megyek fogorvoshoz az...

Kedden megyek fogorvoshoz az elöli fogamat betömni. Nagyon félek a szuritól. Nekem azt mondják nagyon fáj az elölinél amikor beadják az injekciót. Tényleg nagyon fáj? Ti hogy vészelitek át míg beadják az injekciót?

Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 17:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ez pont hülyeség, ugyanis az első fogaknál szinte egyáltalán nem érzed az injekciót. Az íny alá szúrják fel, a fog és az íny közé. Nagyjából olyan érzés, mint amikor valami kajamaradék (pl. almahéj) bemegy az ínyed alá. Hátsó fogaknál sokkal rosszabb az érzéstelenítés, mert ott az arcod belső oldalába szúrják az injekciót.
2011. aug. 5. 17:32
 2/4 anonim válasza:

Én átéltem már pár ilyet, csak nekem nem tömtek, a fogaim egészségesek, szerencsére. Nekem nem igazán fájt, de nem valami kellemes érzés, az biztos.

Sok sikert keddre! :)

2011. aug. 5. 17:41
 3/4 anonim válasza:
én tömésnél nem is kaptam injekciót...nem is fájt..fura..
2011. aug. 6. 05:19
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Én is mosok mindennap fogat még is lett rajta lyuk.ÉS keddre kaptam időpontot és már vagy 1 hónapja lyukas.És azért is megyek el fogorvoshoz,hogy ne rohadjon el mert akkor jó ronda lennék első fog nélkül...szóval hiába félek hiába nem akkor is megfogom csináltatni.

2011. aug. 6. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!