Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az, hogy gonosz...

Miért van az, hogy gonosz vagyok? Szó szerint. :S HELP!

Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 21:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Miért is lennél gonosz?
2010. dec. 13. 22:07
 2/16 anonim ***** válasza:
Ezt ennyibol hogyan talaljuk ki?
2010. dec. 13. 22:49
 3/16 anonim ***** válasza:
Anyukád nem nevelt meg. Ennyi.
2010. dec. 14. 00:50
 4/16 anonim ***** válasza:

Sztem ha kijelented magadról, hogy gonosz vagy akkor semmi hiba veled.

mert a gonoszok nem jelentik ki magukról, hogy gonoszak, így te nem vagy gonosz....

Értem?

2010. dec. 14. 06:36
 5/16 anonim ***** válasza:
Azért mert nincs agyad.
2010. dec. 14. 08:36
 6/16 A kérdező kommentje:

Nah akkor bővebben: kétszínű vagyok és számító. Vannak emberek akik fontosak nekem, de még őket is képes vagyok kibeszélni és átvágni. Bármit képes lennék megtenni, ha megéri nekem...

Mindenkiben a hibákat keresem, és a lehetőséget hogy hogyan tudnék kibszni velük.

De mindíg kedves és aranyos vagyok mindenkivel, de a hátuk mögött wááhh. És az a durva, hogy nincs is lelkiismeretfurdalásom, vagy ilyesmi. Egyszerűen gonosz vagyok :S

2010. dec. 14. 14:32
 7/16 anonim ***** válasza:
Szerintem te csak azt szeretnéd hinni/mutatni magadról, hogy gonosz vagy. Ezt abból gondolom, hogy feltetted ezt a kérdést. Az olyan ember aki valóban gonosz, az nem hiszem, hogy foglalkozna azzal, hogy miért ilyen. Ebben a beteg világban már az a menő, ha mindenki önző, még a szüleit is "átvágja a palánkon" stb.
2010. dec. 14. 15:03
 8/16 A kérdező kommentje:

Hát krvára nincs igazad, de mind1.

A szüleim meg nem csináltak semmi rosszat, szeretnek, jól neveltek fel meg minden.

És éppen ezért érdekel az, hogy én miért lettem ilyen, ha soha nem láttam ezt senkitől..?

Mert ha egyedül vagyok itthon, akkor elgondolkozok a dolgokon, és igazad van: tényleg szánalmas vagyok.

De ha nem vagyok egyedül, akkor tök más vagyok. Akkor leszek csak ilyen :S

Az egyetlen ember akivel tudok őszintén beszélni, az az unokatesóm. És senki más. Mindenki más csak az álcát látja.. És itt is csak azért írom le, mert nem tudja senki hogy ki vagyok..

2010. dec. 14. 16:05
 9/16 anonim ***** válasza:
Szerintem egy személyiségzavaros tinédzser vagy, ennyi. Ha gonosz lennél, nem foglalkoznál vele. Na meg a gonoszság nem abból áll hogy mindenkit kibeszélsz a háta mögött...
2010. dec. 14. 19:08
 10/16 A kérdező kommentje:
Ajj nem is csak az. Sok mindent nem irtam le, de nem is lényeges. Úgy se tudtok segíteni, vagy okot mondani, mert csak azért vagytok h bszogassátok a többieket -.-"
2010. dec. 14. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!